Baardaap Chubby Chimp

3.19

Baardaap Chubby Chimp Marshmallow Milk Stout. Volle Milk Stout met aroma’s van vanille, chocolade en geroosterde mout. Rond van smaak, rijk aan geur en donker van kleur. Een karaktervol bier met crèmekleurige schuimkraag, krachtige body en heerlijk romige textuur. Een vloeibaar snoepje met een zijdezacht mondgevoel.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 8719326247120 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Baardaap Chubby Chimp Marshmallow Milk Stout.  Volle Milk Stout met aroma’s van vanille, chocolade en geroosterde mout. Rond van smaak, rijk aan geur en donker van kleur. Een karaktervol bier met crèmekleurige schuimkraag, krachtige body en heerlijk romige textuur. Een vloeibaar snoepje met een zijdezacht mondgevoel.

Stout | ALC 7.4% | EBC: 92 | EBU: 17

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.

Baardaap Brewing

Baardaap Brewing brouwt haar bieren vanuit Middelburg een diversiteit aan levendige bieren met een unieke beleving.
Kwaliteit en creativiteit staan binnen de experimentele werkwijze van baardaap Brewing centraal.
Baardaap Chubby Chimp Marshmallow Milk Stout is een van de heerlijke bieren die gebrouwen zijn door de brouwers van Baardaap Brewing.

Nix is de afspraak! Bier drink je vanaf 18 jaar.

Nix18

Extra informatie

Gewicht .45 kg
Zeeuwse Streekproducten

baardaap, Bier, Bieren