Baardaap Zeeuwse zonneschijn Sour

2.99

Baardaap Zeeuwse zonneschijn Sour. Een fris fruitig karakter en aangename zuurheid. Krachtig maar zacht van smaak. Een ronde afdronk en laag koolzuurgehalte. Ontwikkeld op basis van het Zeeuwse Zonneschijn witbier receptuur en haalt zijn friszure smaak volledig uit natuurlijke citrus aroma’s.  ALC 6.0%  EBC: 7  EBU: 20.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 8719326247113 Categorieën: ,

Beschrijving

Baardaap Zeeuwse Zonneschijn Sour. Zo lekker als de Zeeuwse zon.  Hierbij ook een Limited Edition Sour met een fris fruitig karakter. Maar ook een aangename zuurheid. Krachtig maar toch zacht van smaak. En met een ronde afdronk en laag koolzuurgehalte.  Met het doel dat deze ultieme dorstlesser is ontwikkeld op basis van het Zeeuwse Zonneschijn witbier receptuur.  En daarbij haalt deze Zeeuwse zonneschijn Sour zijn friszure smaak volledig uit natuurlijke citrus aroma’s.

ALC 6.0%  EBC: 7  EBU: 20.

...

Wat is het heerlijk om deze Baardaap Zeeuwse zonneschijn Sour te drinken onder de Zeeuwse zon. Wetende dat dit bier gemaakt is met heel veel passie, inzet en gedrevenheid. Een echt Zeeuws streekproduct.
De Baardaap Hoppy Howler is ook een fruitig biertje. Een pareltje uit de Baardaap brouwerij.

Zoals de Baardaap brouwer zelf aangeeft, een avontuurlijk karakter en een onverminderde passie voor goed bier. In maart 2018 is, zoals ze zelf zeggen, Baardaap Brewing geboren. Ten eerste zoekende  naar diversiteit aan levendige bieren met een unieke beleving. Ten tweede hoort daar uitdaging en avontuurlijk bij. Heel belangrijk, kwaliteit en creativiteit staat binnen hun experimentele werkwijze centraal. Voor de Baardaap brouwerij, The sky is the limit! Maar ook het randje van de grenzen opzoeken, zonder daarmee in het extreme te gaan. En door ook te spelen met verrassende ingrediënten creëren ze kleurrijke bieren voor de eigenzinnige genieter.

Een heerlijk wit bier is ook, Vermeersen witte

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.

Nix is de afspraak! Bier drink je vanaf 18 jaar.

Nix18

 

 


Extra informatie

Gewicht .45 kg
Zeeuwse Streekproducten

baardaap, Bier, Bieren