Barbier Amber bier

3.15

Barbier Amber bier. Een bier met een mooie amber kleur en daarnaast een heerlijke zoete smaak. Een smaak met tonen van karamel en een klein bittertje.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: Barbier amber bier Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Barbier Amber bier. Dit heerlijke bier is eigenlijk altijd lekker, maar extra lekker bij oosterse gerechten. Dit bier is heerlijk zoet en heeft een prachtige amber kleur.
Stel zelf je Barbier cadeau box samen.

...

Dit is een blond bier dat 8.9% alcohol bevat

Naast het Barbier Amber bier zijn er ook anderen. Allereerst  Barbier Irish stout bier, een donker maar ook een zacht biertje.  Ook hebben we Barbier vlierbes bier, Barbier Triple tarwe bier en Barbier BLND.

Het barbier bier is ooit begonnen als een hobby. In 1986 begon de hobby van Luc Weemaes, de oprichter van Barbier, als een lolletje. Nadat hij een aantal jaren zijn bier had gebrouwen ging hij in 2016 met Barbier de markt op. Gelukkig maar, want nu hebben wij voor u ook deze heerlijke bieren beschikbaar.

Barbier is gevormd tot een heerlijk, stijlvol bier. Het is daarnaast ook een Zeeuws streekproduct. Met passie gemaakt en hopelijk met passie gedronken. Het barbier Amber bier is net als de andere barbier bieren heerlijk van smaak. Van dit unieke bier kunt u gegarandeerd genieten.

De Barbier bieren zijn trouwens niet de enige Zeeuwse streekproducten die bij ons beschikbaar zijn. We hebben andere Zeeuwse Bieren en ook Zeeuwse wijnen. Kijk als u geïnteresseerd ook nog even bij de andere Zeeuwse Streekproducten. De Zeeuwse zon, zee en zaligheid is te proeven in elk Zeeuws product.

Het Barbier Amber bier is een bond bier dat 8.9% alcohol bevat

Geen 18, geen alcohol

Alcohol drink  met  mate.

Nix18


Extra informatie

Gewicht 0.4 kg
Zeeuwse Streekproducten

Bieren