Barbier BLND bier

2.22

Barbier BLND bier. Dit bier heeft een heerlijke smaak van mout en citrus met een bittere nasmaak. De karakteristieken van een pils, maar desondanks van hoge kwaliteit.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: barbier BLND Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Barbier BLND bier. Dit bier ziet eruit als een pils en heeft ook een vergelijkende smaak. Natuurlijk van hoge kwaliteit en met een heerlijke smaak. Deze pils bevat 4.8% alcohol en is blond zoals blond hoor te zijn.
Stel zelf je Barbier cadeau box samen.

...

Het Barbier bier is heerlijk en bevat naar Barbier BLND bier ook nog andere bieren.

Allereerst  Barbier Irish stout bier, een donker maar ook een zacht biertje.  Ook hebben we Barbier Amber bier , Barbier Triple tarwe bier en Barbier vlierbes bier.

Het barbier bier is ooit begonnen als een hobby. In 1986 begon de hobby van Luc Weemaes, de oprichter van Barbier, als een lolletje. Nadat hij een aantal jaren zijn bier had gebrouwen ging hij in 2016 met Barbier de markt op. Gelukkig maar, want nu hebben wij voor u ook deze heerlijke bieren beschikbaar.

Barbier is gevormd tot een heerlijk, stijlvol bier. Het is daarnaast ook een Zeeuws streekproduct. Met passie gemaakt en hopelijk met passie gedronken. Is heerlijk op het terras of bijvoorbeeld bij vis. Van dit unieke bier kunt u gegarandeerd genieten.

De Barbier bieren zijn trouwens niet de enige Zeeuwse streekproducten die bij ons beschikbaar zijn. We hebben andere Zeeuwse Bieren en ook Zeeuwse wijnen. Kijk als u geïnteresseerd ook nog even bij de andere Zeeuwse Streekproducten. De Zeeuwse zon, zee en zaligheid is te proeven in elk Zeeuws product.

Het Barbier BLND bier is een fruitbier dat 4.8% alcohol bevat.

Geen 18, geen alcohol

Alcohol drink  met  mate.

Nix18


Extra informatie

Gewicht 0.4 kg