Barbier tarwe tripel bier

3.70

Barbier tarwe tripel bier. Een zachte tarwe tripel. Alcohol 7,6% vol. Met een bitterheid van IBU 31. – Inhoud 33 CL. Een Zeeuws streekproduct.

Op voorraad

Art.nr.: 86148081 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Barbier tarwe tripel bier. Een heerlijke en zachte tarwe tripel. Bier met stijl. Het geheim van de brouwer zit hem in de kruiden melange.

...

In ons assortiment hebben nog meer tripel bieren, In de Gloria van Vermeersen of de tripel van Dutch Bargain.

Barbier bieren. Ooit als hobby is begonnen. Daarnaast het bier keurmeesterschap geleerd.  Dit alles  zorgde ervoor dat zijn bieren steeds beter en beter werden. Maar zolang het hobby  was, consumeerde de brouwer  het resultaat binnenshuis. Tot dat hij in 2016 bedacht, het tijd om het grote publiek te laten genieten van zijn bieren.

Zo was Barbier® een feit. Als ook de kreet Barbier®, bier met stijl.  Barbier is een stijlvol bier dat je overal kan drinken. Immers de naam verraadt waar de voorliefde van consumeren naar toe gaat. Natuurlijk de barbier. Bij een bezoek aan de barbier is het gewoonlijk om een biertje te drinken. Barbier is bier met stijl. Een stijl gebaseerd op de bezoeker en op elementen van de barbierszaak: Old School en Vintage.

Barbier kent verschillende soorten bieren. Zo zijn er drie soorten. Allereerst de Barbier Irish Stout, daarnaast de Barbier tarwe tripel bier en  als laatste Barbier Zilt. De keuze voor deze bieren is bepaald door een onafhankelijke adviescommissie. De gedachte zou te absurd zijn dat mannen met een baard het alleenrecht zouden hebben dit mooie bier te kunnen drinken. (tekst deels van de site de Barbier bieren)

Ook dit is weer een heerlijk Zeeuws streekproduct dat met passie gemaakt is.
Zeeuwse bieren online kopen.  Dat kan bij klompenmakerij Traas. Ruim 20 soorten Zeeuws bier te verkrijgen.

Geen 18 jaar, geen alcohol.
Alcohol drink het met mate.


Extra informatie

Gewicht0.4 kg
Zeeuwse Streekproducten

Bieren