Barbier tarwe tripel bier

3.15

Barbier tarwe tripel bier. Een zachte tarwe tripel. Alcohol 7,6% vol. Met een bitterheid van IBU 31. – Inhoud 33 CL. Een Zeeuws streekproduct.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 86148081 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Barbier tarwe tripel bier. Een heerlijke en zachte tarwe tripel. Bier met stijl. Het geheim van de brouwer zit hem in de kruiden melange.
Stel zelf je Barbier cadeau box samen.

...

tripel bieren

In ons assortiment hebben nog meer tripel bieren, In de Gloria van Vermeersen of de tripel van Dutch Bargain.
Verder is de Baardaap Mighty Mandril Whiskeymout tripel ook een uitdaging.

Barbier bieren. Ooit als hobby is begonnen. Daarnaast het bier keurmeesterschap geleerd.  Dit alles  zorgde ervoor dat zijn bieren steeds beter en beter werden. Maar zolang het hobby  was, consumeerde de brouwer  het resultaat binnenshuis. Tot dat hij in 2016 bedacht, het tijd om het grote publiek te laten genieten van zijn bieren.

Zo was Barbier® een feit. Als ook de kreet Barbier®, bier met stijl.  Barbier is een stijlvol bier dat je overal kan drinken. Immers de naam verraadt waar de voorliefde van consumeren naar toe gaat. Natuurlijk de barbier. Bij een bezoek aan de barbier is het gewoonlijk om een biertje te drinken. Barbier is bier met stijl. Een stijl gebaseerd op de bezoeker en op elementen van de barbierszaak: Old School en Vintage.

Barbier kent verschillende soorten bieren. Zo zijn er drie soorten. Allereerst de Barbier Irish Stout, daarnaast de Barbier tarwe tripel bier en  als laatste Barbier Zilt. De keuze voor deze bieren is bepaald door een onafhankelijke adviescommissie. De gedachte zou te absurd zijn dat mannen met een baard het alleenrecht zouden hebben dit mooie bier te kunnen drinken. (tekst deels van de site de Barbier bieren)

Ook dit is weer een heerlijk Zeeuws streekproduct dat met passie gemaakt is.
Zeeuwse bieren online kopen.  Dat kan bij klompenmakerij Traas. Ruim 40 soorten Zeeuws bier te verkrijgen.

Heerlijk is de ook de Barbier Amber . Maar ook Dutch Bargain Tripel is een heerlijke tripel.

Zeeuwse streekproducten

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.

Geen 18 jaar, geen alcohol.
Alcohol drink het met mate.

Nix18

 

 


Extra informatie

Gewicht 0.4 kg
Zeeuwse Streekproducten

Bieren

Andere suggesties…