Barbier vlierbes bier

3.15

Barbier vlierbes bier. Een bier met een lekkere smaak en een fruitig aroma. Dit bier heeft een mooie dieprode kleur met roze schuim en heeft daarnaast ook een heerlijke fruitige smaak. Het bier is namelijk uit echte vruchten gebrouwen.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: barbier vlierbes bier Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Barbier vlierbes bier. Dit heerlijke bier is lekker fruitig. De dieprode kleur met roze schuim maakt het bier ook nog eens leuk om te zien. Het is lekker bij vele gelegenheden. Een bier om van te genieten!
Stel zelf je Barbier cadeau box samen.

...

Het Barbier vlierbes bier is een fruitbier dat 5.4% alcohol bevat

Naast het Barbier vlierbes bier zijn er ook anderen. Allereerst  Barbier Irish stout bier, een donker maar ook een zacht biertje.  Ook hebben we Barbier Amber bier, Barbier Triple tarwe bier en Barbier BLND.

Het barbier bier is ooit begonnen als een hobby. In 1986 begon de hobby van Luc Weemaes, de oprichter van Barbier, als een lolletje. Nadat hij een aantal jaren zijn bier had gebrouwen ging hij in 2016 met Barbier de markt op. Gelukkig maar, want nu hebben wij voor u ook deze heerlijke bieren beschikbaar.

Barbier is gevormd tot een heerlijk, stijlvol bier. Het is daarnaast ook een Zeeuws streekproduct. Met passie gemaakt en hopelijk met passie gedronken. Is heerlijk op het terras of bijvoorbeeld bij een BBQ. Van dit unieke bier kunt u gegarandeerd genieten.

De Barbier bieren zijn trouwens niet de enige Zeeuwse streekproducten die bij ons beschikbaar zijn. We hebben andere Zeeuwse Bieren en ook Zeeuwse wijnen. Kijk als u geïnteresseerd ook nog even bij de andere Zeeuwse Streekproducten. De Zeeuwse zon, zee en zaligheid is te proeven in elk Zeeuws product.

Het Barbier vlierbes bier is een fruitbier dat 5.4% alcohol bevat.

Geen 18, geen alcohol

Alcohol drink  met  mate.

Nix18


Extra informatie

Gewicht 0.4 kg

Andere suggesties…