Zeeuwse Belle Knoppe tafelkleed

22.5029.95

Het Zeeuwse Belle Knoppe tafelkleed is te verkrijgen in 2 maten.  Gemaakt van 100 % katoen.  Natuurlijk in de bekende zwarte kleur met de witte print van de Zeeuwse knoop.

Wissen
Art.nr.: 82198000 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Zeeuwse Belle Knoppe tafelkleed.  Dit mooie tafelkleed is gemaakt van 100% katoen. Zoals alle Belle Knoppe artikelen is dit tafel kleed zwart, met natuurlijk de Zeeuwse knoop print in het wit. Ook hiervoor geldt weer kwaliteit staat op één.  Een sieraad op uw tafel.

...


Met het tafelkleed  in deze kleur  heb je een mooie sfeer maker. Passend bij allerlei gelegenheden.
Samen met de ovenwant en pannenlap creëer je een mooi geheel. En de servetten met de Zeeuwse knoop. Denk daarbij ook aan de Food producten.
Heerlijk bieren en wijnen.

Het Zeeuwse Belle Knoppe tafelkleed is aan de randen keurig afgewerkt. Dat geeft aan dat er ook aan de details gedacht is.

Het  tafeltextiel is het enige echte Zeeuwse knop tafeltextiel.  Alle artikels zijn gebaseerd op de Zeeuwse knoop.

Het allereerste De Belle Knoppe artikel wat is ontwikkeld. Is wel leuk dat was namelijk een fiets bel. Een Belle Knoppe in de vorm van een Zeeuwse knop.  Ontwikkeld door studenten van de HZ in Vlissingen.  Eén van de studenten is door gegaan met het bedrijfje en heeft vele producten ontwikkeld en op de markt gebracht. Waarbij gekozen is voor kwaliteit voor een nette prijs. Het Belle Knoppe tafelkleed is één van de producten.

Zeeuwse producten Heinkenszand.  Want voor Zeeuwse producten. Kun je ook in onze klompenwinkel terecht. Daar kun je het zelf bewonderen. Verder geven wij je graag advies over alle artikels.

Voor een mooi pakket met Zeeuwse producten geven wij ook graag advies. Voor bedrijven en verenigingen stellen we ook pakketten samen. Eigenlijk voor iedereen willen we een pakket samenstellen.
Bel ons 0113 561438.   Of  e-mail ons vrijblijvend.

 


Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Zeeuwse knop

Tafelkleed