Dutch Bargain Imperial blond

2.70

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond. De brouwers van het brouwers lokaal, geven zoals zij zeggen,  een ode aan de  Zeeuwse meisjes. Alcohol 7.2 %.  Inhoud 33 cl. Bitterheid 38 IBU. Smaakt het beste bij 4 graden C.

Op voorraad

Beschrijving

Dutch Bargain Imperial Zeeuws blond .  De brouwers van Brouwers lokaal Groede geven een ode aan de fruitige Zeeuwse blonde meisjes. Denkende aan de vakanties in Zeeland Fris als je eerste vakantie liefde, bitter zoals die hartstocht vaak eindigt.
Met een alcoholpercentage van 7,2%. Waarbij je kunt spreken van een stevige blonde.  Zo toegankelijk dat er altijd een nieuwe komt. Net als in de liefde.

Is een heerlijk blond biertje bij, Vis, een vettige hamburger of perfecte blusser bij spicy food. Of gewoon lekker koud drinken op een zomerse avond. Dutch
Bargain Imperial Zeeuws blond een eerlijk maar heerlijk Zeeuws streekproduct.

Dit blond bier is echt één van de heerlijkste blonde bieren.  Met recht een Zeker Zeeuws product. Het brouwers lokaal heeft naast deze blonde ook een heerlijke Dutch Bargain IPA. Met een totaal andere smaak, maar wel een smaak voor de echte bier kenner.

De Dutch Bargain bieren zijn te herkennen aan hun prachtige omhulsel waar ze in zitten. De fles geeft al een bepaalde nieuwsgierigheid om dit bier te  kopen om te drinken. Het flesje kun je als het leeg is gebruiken om een snijbloem in te zetten.

Extra informatie

Gewicht0.4 kg
Zeeuwse Streekproducten

Bieren

Andere suggesties…