Dutch Bargain Imperial Russian Stout

3.30

Dutch Bargain Imperial Russian Stout. Een eerlijk stout bier. Een stevig donker bier IPA bier met een alcohol van 11.5 %.  De kleur van 95 EBC geeft gelijk de donkerheid aan.  Met een bitterheid van 48 IBU. Inhoud van deze mooi verpakte fles 33 cl.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 86071006 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Dutch Bargain Imperial Russian Stout. Is zwart als de nacht.  Zoals de brouwers van het Brouwers lokaal het bier omschrijven:  Hervormend als Gorbatsjovs perestrojka, want vanwege de complexe moutsoort sterk bevriend met de English Stout. Heeft een kleurige schuimrand en toetsen van mokka, cacao en een dikke espresso met room. Een opduvel van 11,5 procent.
Dit geeft ook de improvisatie en gedrevenheid van deze brouwers weer.

...

Wat de brouwers van  Dutch Bargain Imperial Russian Stout over zich zelf schrijven:
Wij zijn Dutch Bargain. Gedreven door avontuur, beleving en kwaliteit. Dat is terug te vinden in onze bieren. Wij brouwen om een nieuwe dimensie te geven aan de wereldse biercultuur, vanuit het mooie Zeeland. Onze bieren zijn impulsief en ondeugend.

We mixen traditie met kennis, creativiteit en ondeugendheid met harmonie. Een ‘Dutch Bargain’ is volgens de traditie een overeenkomst gemaakt tijdens het drinken, waarbij een van de betrokkenen een voordeel krijgt, ten opzichte van de andere persoon. Elke keer wanneer je een flesje van ons bier bemachtigt, verliezen wij een flesje. Dus met een Dutch Bargain in de hand ben jij altijd de winnaar. Geniet van ons bier, laat ons weten wat je ervan vindt via de contactpagina of via onze social media kanalen. (Deze tekst is overgenomen van de site Dutch Bargain.)

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.

Heerlijk bij het desserts. Heerlijk genieten van de stoute Zwarte IPA tijdens het natafelen.
Wanneer deze smaakt is de Imperial Pale Ale ook een aanrader.

Dutch Bargain Imperial Russian Stout is een echt Zeeuws streekproduct.  Een top product van Zeeuwse bodem.

Het Dutch Bargain Imperial Russian Stout is een fruitbier dat 11.5% alcohol bevat.

Geen 18, geen alcohol

Alcohol drink  met  mate.

Nix18


Extra informatie

Gewicht 0.4 kg
Zeeuwse Streekproducten

Bieren