Dutch Bargain Imperial Russian Stout

3.50

Dutch Bargain Imperial Russian Stout. Een eerlijk stout bier. Een stevig donker bier IPA bier met een alcohol van 11.5 %.  De kleur van 95 EBC geeft gelijk de donkerheid aan.  Met een bitterheid van 48 IBU. Inhoud van deze mooi verpakte fles 33 cl.

Op voorraad

Art.nr.: 86071006 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Dutch Bargain Imperial Russian Stout. Is zwart als de nacht.  Zoals de brouwers van het Brouwers lokaal het bier omschrijven:  Hervormend als Gorbatsjovs perestrojka, want vanwege de complexe moutsoort sterk bevriend met de English Stout. Heeft een kleurige schuimrand en toetsen van mokka, cacao en een dikke espresso met room. Een opduvel van 11,5 procent.
Dit geeft ook de improvisatie en gedrevenheid van deze brouwers weer.

...

Wat de brouwers van  Dutch Bargain Imperial Russian Stout.  Over zich zelf schrijven:
Wij zijn Dutch Bargain. Gedreven door avontuur, beleving en kwaliteit. Dat is terug te vinden in onze bieren. Wij brouwen om een nieuwe dimensie te geven aan de wereldse biercultuur, vanuit het mooie Zeeland. Onze bieren zijn impulsief en ondeugend.

We mixen traditie met kennis, creativiteit en ondeugendheid met harmonie. Een ‘Dutch Bargain’ is volgens de traditie een overeenkomst gemaakt tijdens het drinken, waarbij een van de betrokkenen een voordeel krijgt, ten opzichte van de andere persoon. Elke keer wanneer je een flesje van ons bier bemachtigt, verliezen wij een flesje. Dus met een Dutch Bargain in de hand ben jij altijd de winnaar. Geniet van ons bier, laat ons weten wat je ervan vindt via de contactpagina of via onze social media kanalen. (Deze tekst is overgenoemn van de site Dutch Bargain.

Heerlijk bij het desserts. Heerlijk genieten van de stoute Zwarte IPA tijdens het natafelen.
Wanneer deze smaakt is de Imperial Pale Ale ook een aanrader.

Dutch Bargain Imperial Russian Stout is een echt Zeeuws streekproduct.  Een top product van Zeeuwse bodem.


Extra informatie

Gewicht 0.4 kg
Zeeuwse Streekproducten

Bieren