Dutch Bargain India Pale Ale

3.30

Dutch Bargain India Pale Ale bevat 5.8% alcohol en heeft een bitterheid van 46 IBU. Met een heerlijke tropische smaak die doet denken aan mandarijn. Een bier dat lekker is in elk seizoen.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: Dutch Bargain India Pale Ale Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Dutch Bargain India Pale Ale. Een heerlijk product met een tropisch smaakje eraan. Dat terwijl de gebruikte hop gewoon uit Europa komt. Dit bier is lekker in elk seizoen.

...

Dutch Bargain

De brouwers van Dutch Bargain hebben niet alleen een heel lekker bier gemaakt, maar ook een heel mooi bier. Daarbij zijn er ook andere Dutch Bargain bieren  zoals Dutch Bargain Imperial Blond en Dutch Bargain Seawise bier. Mooi om te zien en heerlijk om te drinken.

Dutch Bargain India Pale Ale heeft een heerlijke smaak die doet denken aan mandarijn. Dit bier bevat 5.8% alcohol en heeft een bitterheid van 46 IBU.

Zeeuwse streekproducten

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.

Dutch Bargain IPA bier bevat alcohol

geen 18, geen alcohol

Alcohol drink met mate.

Nix18

 

 


Extra informatie

Gewicht 0.4 kg
Zeeuwse Streekproducten

Bieren