Dutch Bargain IPA bier

2.95

Dutch Bargain Imperial Pale Ale. Een Imperial Pale Ale met een bitterheid van 45 IBU een alcohol percentage van 10%. Inhoud 33 cl.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 86148084 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Dutch Bargain IPA bier.  Dutch Bargain Imperial Pale Ale, Is prachtig hoe de brouwers van brouwers lokaal dit bier omschrijven; Is prachtig koperkleurig, met een vleugje lichtrood. Het stevig bitter en de hop en karamel blijven lang dansen op de smaakpapillen. Een avontuur in elke slok. Met een fiere melkachtige, maar fijne kraag. Een gastvrije knaller van tien procent. Een winnaar. Dat vinden wij ook.

IPA een van oorsprong Engels bier.

...

Dutch Bargain

Of de brouwers van Dutch Bargain de uitdaging aangaan. natuurlijk zien we dat al aan het uiterlijk van het flesje. Het etiket is vervangen door een mooi “ingepakt” flesje. Met een bijzondere uitstraling.
Verkopen van een flesje bier. Is voor de brouwers afscheid nemen van een mooi product.
TIP: plaats er een boeketje in van één van de Zeeuwse akkerranden.

De Dutch Bargain IPA bier is heerlijk tijdens het eten van Kip,friet met stoofvlees en pickels.

Een aanraders is ook de Dutch Bargain Imperial Russian stout. Eigenlijk kunnen we je alle soorten aanraden.

De site van Dutch Bargain zegt alles over deze brouwers:
We mixen traditie met kennis, creativiteit en ondeugendheid met harmonie. Een ‘Dutch Bargain’ is volgens de traditie een overeenkomst gemaakt tijdens het drinken, waarbij een van de betrokkenen een voordeel krijgt, ten opzichte van de andere persoon. Elke keer wanneer je een flesje van ons bier bemachtigt, verliezen wij een flesje. Dus met een Dutch Bargain in de hand ben jij altijd de winnaar. Geniet van ons bier, laat ons weten wat je ervan vindt via de contactpagina of via onze social media kanalen. (tekst afkomstig van de site Dutch Bargain. )

Een heerlijke IPA is de Vermeersen Smooth IPA

Zeeuwse streekproducten

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.

Dutch Bargain IPA bier bevat alcohol

geen 18, geen alcohol

Alcohol drink met mate.

Nix18

 

 

 


Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Zeeuwse Streekproducten

Bieren

Andere suggesties…