Dutch Bargain Seawise bier

2.80

Seawise bier Dutchbargain. Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier. Met zeekraal. Inhoud 33 cl. 4.2 % alcohol. Bitterheis 20 IBU. Een prachtig eteket.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 86071010 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Dutch Bargain Seawise bier. Dit bier brouwt het brouwers lokaal in Groede. Het is is een Hefeweizen. Een tarwebier. Vergist met de Duitse Weihenstephan gist. Bijzonder is ook, met zeekraal.  Hoe Zeeuws wil je het hebben. Zo proef je onze Zeeuwse duinwind. Met ook citrus van Verveine.  Daardoor onmetelijk verfrissend en dorstlessend. Desondanks 4.3% alcohol.
Een mooi streekproduct.

Dutch Bargain Seawise bier, heerlijk bij onder andere mosselen.

...

Of de brouwers van Dutch Bargain de uitdaging aangaan. natuurlijk zien we dat al aan het uiterlijk van het flesje. Het etiket is vervangen door een mooi “ingepakt” flesje. Met een bijzondere uitstraling.
Verkopen van een flesje bier. Is voor de brouwers afscheid nemen van een mooi product.

De bierbrouwers van Dutch Bargain. Brouwers die de uitdaging aangaan. Om iets speciaals te brouwen. Ze noemen zich eigenzinnige brouwers. De brouwerij is geboren in het gemeentehuis van Groede. Naast de 5 classics bieren. Wagen de eigenwijze brouwers zich aan. Diverse Limited editions. Waarbij de eigenwijsheid, gedrevenheid en kwaliteit de boventoon hebben.

Proef de andere bieren van Brouwers lokaal, zoals. Imperial Zeeuws blond.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.

Dit product bevat alcohol .

Geen 18, geen alcohol

Alcohol drink  met  mate.

Nix18


Extra informatie

Gewicht 0.4 kg

Andere suggesties…