Grote witte schapenvacht

92.00

Witte schapenvacht met mooie  volle vacht van hoge kwaliteit. Een schapenvacht afkomstig uit een Europees land. Lengte  116 cm.   Van elke vacht is een unieke foto. De vacht op de foto is de vacht die je koopt.

Op voorraad

Art.nr.: Vacht 5 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Grote witte schapenvacht. Prachtige schapenvacht van een hoge kwaliteit. Deze XXXL vacht is mooi groot. Daarnaast ook lekker zacht. Waar kan je de vachten allemaal voor gebruiken? Schapenvachten zijn heerlijk om op te liggen. Of om op te zitten in je stoel. Bovendien vallen de schapenvachten onder de CITES regels.

...

Meer over de schapenvacht

Weet je dat een vacht in feite een rest product is?  Maar door het te looien krijg je een product van hoge kwaliteit.  En zo heeft de schapenvacht een tweede leven.  Bijvoorbeeld als gebruiksvoorwerp. Maar ook leuk  als decoratie.

De schapenvachten gaan we zelf  selecteren op klasse, kwaliteit, dikte, haarlengte, kleur, maat en natuurlijkheid.
Evenzeer zijn de schapenvachten van de beste soort. Daardoor kun je ze als een natuurlijk tapijt of in de stoel gebruiken. Verder kun je ze ook op je autostoel gebruiken.
Bij normaal gebruik van onze schapenvachten hebt U de Natuur voor jaren in huis.

Niet alleen  voor mensen.  Maar ook de hond of de kat liggen er graag op.

Schapenvacht bruin . Daar heeft u jaren plezier van.

 

Tenslotte de schapenvachten zijn ook te koop in onze klompenwinkel. Waar je zelf kunt voelen hoe mooi en vol de schapenvachten voelen.

Onderhoud

Wol en leder zijn van nature zelfreinigend en breken de meeste stoffen van nature af.
Regelmatig uitkloppen en laten luchten is meestal voldoende om uw vacht schoon, soepel en fris te houden.
U kunt voor een opfrisbeurt de vacht buiten hangen in de mist of U kunt hem op zijn kop in de sneeuw leggen en vervolgens uitkloppen. Na een tijdje kan de vacht wat vervilten, om de vacht weer mooi en zacht te krijgen kunt U de vacht kammen met een geschikte borstel. Hiervoor kunt U gebruik maken van een speciale borstel voor Schapenvachten of een borstel voor langharige honden.

Wassen en Drogen van uw schapenvacht.

Een schapenvacht wordt er niet mooier van een wasbeurt.
Na het wassen kan de natuurlijke glans en soepelheid van uw vacht verminderen, doordat de natuurlijke wol vetten oplossen.
Was uw vacht daarom alleen als het echt noodzakelijk is

Wilt U uw vacht helemaal wassen, dan kun je dit doen met de hand. En in de wasmachine met een speciaal zacht wolwasmiddel op het wol/fijn was programma bij maximaal 30C.
Maar het heeft de voorkeur om de vacht met de hand te wassen.


Extra informatie

Gewicht 1.8 kg
Kleur

Wit