Houten klompen

11.5025.00

Geschuurde houten klompen kopen, met een goede pasvorm, kwaliteit voor een nette prijs.
Gratis omruilen!

Wissen
Art.nr.: 81000 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Houten klompen.

Houten klompen met een goede pasvorm. Klompen kopen bij  klompenmakerij Traas.
Dus een prima kwaliteit draagklomp. Maten vanaf 13 cm oplopend met een halve centimeter tot 31 cm. Dus een goed maat voering.
Houten klompen een eeuwen oud schoeisel. Met een pasvorm anno 2019. Prima om in de tuin te dragen. Maar ook op het werk.
Gemaakt van populierenhout uit Zeeland. Draagklompen zijn in de zomer koel en in de winter lekker warm.
Voor vragen. Is uw maat er niet bij, bel: 0113 561438.
...

Veel variatie in uitvoering van de klompen.

Geschilderd in diverse kleuren.
De standaard gele klompen  draagklompen met bies. Maar ook de transparant geschilderde  houten klompen met goede pasvorm in bruine bies. Standaard zijn er ook de blauwe en rode klompen. Net als de echte Oranje Holland klompen met de Hollandse Leeuw.
In de kinder maten ,  zijn er nog veel meer kleuren en uitvoeringen. Daardoor een ruim assortiment. Leuk zijn de Link / Rechts klompjes. Houten klompen met goede pasvorm.

Bij klompen kopen denk je aan kwaliteit. Bij kwaliteit gaat het bij ons om de pasvorm.  Waarbij de bal van de voet op de juiste plaats zit. Een goede vorm van de kap. Met de bedoeling dat de druk verdeling van de kap goed is op de wreef.
Al met al kwaliteit is een must.

Kwaliteit van het hout.

We gebruiken populieren hout dat niet snel groeit. Zodat het hout wat vaster is en daardoor klompen kopen die minder snel slijten. De de zool dikte van de houten klompen met goede pasvorm. Waardoor de levensduur van de klompen langer is. Bij grote maten een zool dikte van 27 á 30 mm. Maatvoering met een halve centimeter oplopend. Dus niet één klompmaat voor twee schoenmaten. Houten klompen gemaakt van Zeeuws hout.

Houten klompen met een goede pasvorm zijn voor kinderen een goed schoeisel. Namelijk met een voetbed dat steun geeft aan de voet. En dan de kleurtjes zo leuk. Appeltjes groen en roze klompjes.

Klompen met een logo. Dat is natuurlijk een mooi relatie geschenk.

De klompen zijn Zeker Zeeuws® gecertificeerd. Gemaakt in Zeeland van hout dat groeit in Zeeland.
Concluderend klompen natuurlijk goed. Klompen kopen met Zeeuwse kwaliteit.

Holland klompenland.


Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Hout soort

Populierenhout