Houten klompen

12.0023.00

Geschuurde klompen kopen, die goed aan de voet zit, kwaliteit voor een nette prijs.
Kwaliteit van Zeeuws hout. De klompen hebben een zool dikte waar mee je veel kilometers loop plezier hebt.  Maten in halve centimeters. 
Gratis omruilen! Gratis verzenden vanaf € 30,00 binnen Nederland.

Wissen
Art.nr.: 81000 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Houten klompen.

Klompen kopen. Natuurlijk moeten die lekker  zitten. Zeeuwse klompen van  klompenmakerij Traas.
Dat is een prima draagklomp.  Daarbij is de maat belangrijk . We hebben maten vanaf 13 cm tot 31 cm. Van zelf sprekend oplopend met een halve centimeter. Zoals het hoort bij klompen. Op deze manier hebben we voor iedereen een passende klomp. Immers een goed maat dat willen we toch.
Daarom ook, klompen kopen bij de man de ze maken kan.

TIP: Voor de juiste maat klompen meet de lengte van je voet + 0.5 cm. Dan kan het bijna niet missen voor de juiste maat klompen.

Weet je klompen is al een eeuwen oud schoeisel. maar dan met een pasvorm van anno 2019. Prima om in de tuin te dragen. Maar ook op het werk.
Dan nog een weetje, de klompen maken we van populierenhout uit Zeeland.  Daarbij komt dat de Zeeuwse klompen in de zomer koel en in de winter lekker warm.
Heb je toch nog vragen. Bijvoorbeeld is uw maat er niet bij, bel: 0113 561438.  Gratis verzenden vanaf  € 30,00 
...

Veel variatie in uitvoering van de houten klompen.

Geschilderd in diverse kleuren.
De standaard gele klompen  draagklompen met bies. Maar ook de transparant geschilderde  houten klompen in bruine bies. Standaard zijn er ook de blauwe en rode klompen. Net als de echte Oranje Holland klompen met de Hollandse Leeuw.
In de kindermaten,  zijn er nog veel meer kleuren en uitvoeringen. Daardoor een ruim assortiment. Leuk zijn de Links / Rechts klompjes.

Bij klompen kopen denk je aan kwaliteit. Bij kwaliteit gaat het er bij ons om dat ze fijn aan de voeten zitten.  Waarbij de bal van de voet op de juiste plaats zit. Een goede vorm van de kap. Met de bedoeling dat de druk verdeling van de kap goed is op de wreef.
Al met al kwaliteit is een must.

Kwaliteit van het hout.

We gebruiken populieren hout dat niet snel groeit. Zodat het hout wat vaster is en daardoor klompen kopen die minder snel slijten. De de zool dikte van de houten klompen met goede pasvorm. Waardoor de levensduur van de klompen langer is. Bij grote maten een zool dikte van 27 á 30 mm. Maatvoering met een halve centimeter oplopend. Dus niet één klompmaat voor twee schoenmaten. Weet je gewoon klompen kopen van Zeeuws hout.

Klompen kopen zijn voor kinderen een goed schoeisel. Namelijk met een voetbed dat steun geeft aan de voet. En dan de kleurtjes zo leuk. Appeltjes groen en roze klompjes.

Klompen met een logo. Dat is natuurlijk een mooi relatie geschenk.

De klompen zijn Zeker Zeeuws® gecertificeerd. Gemaakt in Zeeland van hout dat groeit in Zeeland.
Concluderend klompen, natuurlijk goed. Klompen kopen met Zeeuwse kwaliteit.

Holland klompenland.

Duurzaam

Waarom zijn Zeeuwse klompen duurzaam.  Van oudsher maken we klompen van populierenhout. Populieren zijn na 30 tot 40 jaar roei rijp. Dat wil eigenlijk zeggen de bomen zijn oud en gaan takken verliezen. Wanneer je een boom dan om zaagt en een nieuwe plant. Dat betekend dat we het aantal bomen in stand houden. Een boom heeft 40 jaar CO2 op staan nemen. En heeft zodoende een goede taak verricht voor het milieu.  Van het hout worden klompen gemaakt. Het rest hout wat overblijft kan gebruikt worden als biomassa.
Het zaagsel gaat naar de paarden maneges en wordt gebruikt als strooisel in de stallen. Wanneer het zaagsel uit de stallen komt en is vermengt met paarden mest. Dan is het ideale mest om in de tuin of op het land te gebruiken.
Daarom zijn klompen duurzaam.

Circulair produceren

Circulair produceren, omdat we hout verwerken uit de regio. Daarbij denkende aan een straal van 2 tot 20 km.  Dus zijn er weinig kilometers af te leggen voor het transport. Daarbij het rest product wordt in de zelfde kleine cirkel verwerkt.


Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Hout soort

Populierenhout