Houten klompen

12.0026.95

Geschuurde houten klompen kopen, met een goede pasvorm, kwaliteit voor een nette prijs.
Gratis omruilen! Gratis verzenden vanaf € 50,00 binnen Nederland.

Wissen
Art.nr.: 81000 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Houten klompen.

Houten klompen van een goede kwaliteit. Klompen kopen bij  klompenmakerij Traas.
Dus een prima kwaliteit draagklomp. Maten vanaf 13 cm oplopend met een halve centimeter tot 31 cm. Dus een goed maat voering.

Klompen een eeuwen oud schoeisel. Met een pasvorm anno 2019. Prima om in de tuin te dragen. Maar ook op het werk.
Gemaakt van populierenhout uit Zeeland. Draagklompen zijn in de zomer koel en in de winter lekker warm.
Voor vragen. Is uw maat er niet bij, bel: 0113 561438.  Gratis verzenden vanaf  € 20,00 
...

Veel variatie in uitvoering van de houten klompen.

Geschilderd in diverse kleuren.
De standaard gele klompen  draagklompen met bies. Maar ook de transparant geschilderde  houten klompen met goede pasvorm in bruine bies. Standaard zijn er ook de blauwe en rode klompen. Net als de echte Oranje Holland klompen met de Hollandse Leeuw.
In de kindermaten,  zijn er nog veel meer kleuren en uitvoeringen. Daardoor een ruim assortiment. Leuk zijn de Link / Rechts klompjes. Houten klompen met goede pasvorm.

Bij klompen kopen denk je aan kwaliteit. Bij kwaliteit gaat het bij ons om de pasvorm.  Waarbij de bal van de voet op de juiste plaats zit. Een goede vorm van de kap. Met de bedoeling dat de druk verdeling van de kap goed is op de wreef.
Al met al kwaliteit is een must.

Kwaliteit van het hout.

We gebruiken populieren hout dat niet snel groeit. Zodat het hout wat vaster is en daardoor klompen kopen die minder snel slijten. De de zool dikte van de houten klompen met goede pasvorm. Waardoor de levensduur van de klompen langer is. Bij grote maten een zool dikte van 27 á 30 mm. Maatvoering met een halve centimeter oplopend. Dus niet één klompmaat voor twee schoenmaten. Klompen kopen van Zeeuws hout.

Klompen kopen zijn voor kinderen een goed schoeisel. Namelijk met een voetbed dat steun geeft aan de voet. En dan de kleurtjes zo leuk. Appeltjes groen en roze klompjes.

Klompen met een logo. Dat is natuurlijk een mooi relatie geschenk.

De klompen zijn Zeker Zeeuws® gecertificeerd. Gemaakt in Zeeland van hout dat groeit in Zeeland.
Concluderend klompen, natuurlijk goed. Klompen kopen met Zeeuwse kwaliteit.

Holland klompenland.

Duurzaam

Waarom zijn houten klompen duurzaam.  Ze worden van populierenhout gemaakt. Populieren zijn na 30 tot 40 jaar roei rijp. Dat wil eigenlijk zeggen de bomen zijn oud en gaan takken verliezen. Wanneer je een boom dan om zaagt en een nieuwe plant. Houdt je het aantal bomen in stand. Een boom heeft 40 jaar CO2 op staan nemen. En heeft een goede taak verricht voor het milieu.  Van het hout worden klompen gemaakt. Het rest hout wat overblijft kan gebruikt worden als biomassa.
Het zaagsel gaat naar de paarden maneges en wordt gebruikt als strooisel in de stallen. Wanneer het zaagsel uit de stallen komt en is vermengt met paarden mest is het ideale mest om in de tuin of op het land te gebruiken.
Daarom zijn klompen duurzaam.

Circulair produceren

Circulair produceren, omdat we hout verwerken uit de regio. Daarbij denkende aan een straal van 2 tot 20 km.  Zijn er weinig kilometers af te leggen voor het transport. Het rest product wordt in de zelfde kleine cirkel verwerkt.


Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Hout soort

Populierenhout