Vermeersen In de gloria Tripelbier

2.85

Tripel bier van Vermeersen in de gloria.
Zwaar blond bier. Met krachtige IPA-achtige aromahoppen. Met een romige witte schuimkraag. Alcoholwaarde 8% Bitterheid 32 EBU.
Inhoud van een flesje In de gloria Tripelbier Vermeersen is 33 cl.

Uitverkocht

Art.nr.: 86200002 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Vermeersen In de gloria Tripelbier .

Zwaar blond bier. Met krachtige IPA-achtige aromahoppen. Met een romige witte schuimkraag. Volle smaak met hints van tropisch fruit. Op de achtergrond licht kruidig en bloemig. Fris-bittere nasmaak.

...


Dus proef Gloria Tripel bier Vermeersen. Een tripel met kwaliteit. Ook een bier van brouwerij Vermeersen uit Hulst. Bovendien een Zeker Zeeuws bier.  Dus deze moet je proeven.

Vermeersen In de gloria Tripelbier. Heerlijk te drinken als je lekker onderuit zit in je relax stoel.  En dan bij een heerlijke glas In de gloria Tripel bier Vermeersen een kaasje eten. Kortom een bier om van te genieten.

Naast dit heerlijk bier heeft Vermeersen ook nog de Vermeersen XXX Tripel

De Vermeersen bieren zijn echte Zeeuwse streekproducten.  Evenzeer een Zeker Zeeuws product. Vermeersen In de gloria Tripelbier, een eerlijk en heerlijk biertje.

In onze klompen winkel zijn meer dan 20 verschillende Zeeuwse bieren te koop.

Zeeuwse streekproducten zijn eerlijk en heerlijk.  De bieren van Vermeersen komen uit de brouwerij uit he Zeeuws Vlaamse stadje Hulst.


Extra informatie

Gewicht0.4 kg
Zeeuwse Streekproducten

Bieren

Andere suggesties…