Keukendoek geel met kaasprint

5.50

Keukendoek geel met kaas print. Vrolijk gele kleur met een kaas print. 100% katoen van Twents Damast. Dat betekent kwaliteit.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 82104118 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Keukendoek geel met kaasprint. Gele keukendoek van 100% katoen. Met langs de kant bannen met kaas printen. Ook verkrijgbaar als theedoek.

...

Keukendoeken van Twents Damast staan voor kwaliteit. De mooie gele keukendoek. Met een print van een stuk kaas erin geweven.  Daarom is deze keukendoek een sieraad in de keuken. Maar ook de baan met de afbeelding van stukken kaas. Maakt de keukendoek ook tot een mooi souvenir.  Daarnaast is er ook de theedoek geel.  Uiteraard ook de kaas afbeeldingen. De Keukendoek geel met kaasprint is een typisch Hollands artikel.

Voor het hele assortiment van onze keuken- en theedoeken ga je naar,  textiel  op onze site. Zo zijn er typisch Holland, maar ook typisch Zeeuwse producten.

Om meer te weten over onze producten of  grotere aantallen.  Bel ons, of mail ons info@klompen.com. 

Wat ook leuk is een pakketje met daarin bijvoorbeeld de keuken- en theedoek. En een heerlijk bolletje kaas.

Wil je alles zelf bekijken en voelen.  Dan is een bezoekje aan onze Klompen winkel altijd leuk. We zijn ook ruim gesorteerd in Zeeuwse streekproducten.
Kun je gelijk ook in de klompenmakerij kijken.

Keukendoek met kaas print leuk om te geven. maar ook leuk om te krijgen. In de zelfde uitvoering is de Theedoek geel met kaasprint. 


Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Souvenir

Keukendoek