Keukendoek koeienprint

5.50

Keukendoek zwart / wit geblokte ruit. Mooi is de witte band met koeien afbeeldingen. Dat maakt het tot een leuk geheel. Maat 50 x 50 cm.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 82104110 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Keukendoek koeienprint.  Behalve dat het een mooie zwart met wit geruit is. Maar ook 2 banen met koeienprint. Bovendien gemaakt van het alom bekende Twents Damas. Verder is de keukendoek van 100% katoen.

...

Deze mooie keukendoek met koeien afbeelding. Is ook als theedoek met koeien print te verkrijgen.  Dus mooi als set. Want je keuken is toch een plaats die je leuk wilt inrichten. Daarnaast is goed gereedschap het halve werk. En tenslotte is een keuken- en theedoek een belangrijk onderdeel. Droge handen en droge vaat.
Aangezien de Keukendoek koeienprint van goede kwaliteit en mooi is.  Is het een pareltje in de keuken.

Met een keukendoek wordt vaak een handdoek voor in de keuken wordt bedoeld. Maar het verwarrende hierbij is dat het ook een doek kan zijn die in de keuken wordt gebruikt. Maar met een keukendoek wordt dus ook wel eens een theedoek bedoeld.

Keukendoek koeienprint. Heeft met de koeienprint een landelijke uitstraling.

Overigens een leuk cadeau. Samen met een Zeeuwse knop zeepje.  U kunt de Keukendoek ook verkrijgen in onze Klompenwinkel in het Zeeuwse Heinkenszand. Het is geen Zeeuws streekproduct. Maar past wel in onze landelijke omgeving.


Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Souvenir

Keukendoek