Keukendoek met klompprint

5.50

Keuken doek blauw met klomp en tulp print. Mooie kleur blauwe keukendoek. Met ingeweven klomp en tulp. Maat van de keukendoek is 50 x 50 cm

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 82104112 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Keukendoek met klompprint. Keuken doek blauw met klomp en tulp print. Gemaakt van 100% katoen. Hel blauwe kleur met in lichtere kleur ingeweven klomp en tulp. Daarbij een mooie band met diverse afbeeldingen. Zoals een koe. Maar ook een molen.

...

,

Keukendoeken van Twents Damast staan voor kwaliteit. De mooie blauwe keukendoek. Met een print van een klomp erin geweven.  Daarom is deze keukendoek een sieraad in de keuken. Maar ook de baan met de afbeelding van een molen, koe en kussend paar. Maakt de keukendoek ook tot een mooi souvenir.  Daarnaast is er ook de theedoek blauw.  Uiteraard ook de klomp en tulp afbeeldingen. De keukendoek blauw met klomp en tulp is een typisch Hollands artikel.

Voor het hele assortiment van onze keuken- en theedoeken ga je naar,  textiel  op onze site. Zo zijn er typisch Holland, maar ook typisch Zeeuwse producten.

Om meer te weten over onze producten of  grotere aantallen.  Bel ons, of mail ons info@klompen.com. 

Wat ook leuk is een pakketje met daarin bijvoorbeeld de keuken- en theedoek. En een paar klompen.

Wil je alles zelf bekijken en voelen.  Dan is een bezoekje aan onze Klompen winkel altijd leuk. We zijn ook ruim gesorteerd in Zeeuwse streekproducten.
Kun je gelijk ook in de klompenmakerij kijken.


Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Souvenir

Keukendoek, Textiel