Keukendoek rood met tulpen

5.50

Keukendoek rood met tulpen print. Gemaakt van Twents Damast theedoek. Rood geruit met witte band met tulpen afbeelding. De keukendoek is van 100% katoen.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 82104116 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Keukendoek rood met tulpen.  Gemaakt van Twentse Damast. 100% katoen. Van deze keukendoek rood met tulpen is ook een theedoek. Natuurlijk een leuk set in de keuken.

...

Keukendoeken van Twents Damast staan voor kwaliteit. De mooie bordeaux rode keukendoek. In de keukendoek is een geruite print van rode kleuren geweven.  Daarom is deze keukendoek een sieraad in de keuken. Maar ook de baan met de afbeelding van tulpen. Maakt de keukendoek ook tot een mooi souvenir.  Daarnaast is er ook de theedoek bordeaux rood.  Uiteraard ook de met de zelfde print een een baan met tulpen  afbeeldingen. De Keukendoek rood met tulpen is een typisch Hollands artikel.

Voor het hele assortiment van onze keuken- en theedoeken ga je naar,  textiel  op onze site. Zo zijn er typisch Holland, maar ook typisch Zeeuwse producten.

Om meer te weten over onze producten of  grotere aantallen.  Bel ons, of mail ons info@klompen.com. 

Wat ook leuk is een pakketje met daarin bijvoorbeeld de keuken- en theedoek.

Wil je alles zelf bekijken en voelen.  Dan is een bezoekje aan onze Klompen winkel altijd leuk. We zijn ook ruim gesorteerd in Zeeuwse streekproducten.
Kun je gelijk ook in de klompenmakerij kijken.

Leuk om te geven. Maar ook leuk om te krijgen.


Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Souvenir

Keukendoek, Textiel