Kleine schorre Rivaner 2018

14.95

Kleine Schorre Rivaner 2018 is een heerlijke witte wijn. Wijn van het alom bekende de Kleine Schorre. Van het eiland Schouwen Duiveland. Rivaner is de jongste, maar ook bekendste,  van de Kleine Schorre. Deze prachtige witte wijn van Zeeuwse bodem is een witte wijn, zoals witte wijn bedoeld is.

Op voorraad

Art.nr.: Rivaner Categorie:

Beschrijving

Kleine Schorre Rivaner 2018 is een heerlijke witte wijn. Wijn van het alom bekende de Kleine Schorre. Van het eiland Schouwen Duiveland. Rivaner is de jongste, maar ook bekendste,  van de Kleine Schorre. Deze prachtige witte wijn van Zeeuwse bodem is een witte wijn, zoals witte wijn bedoeld is. De wijngaard is een van de grootste wijngaarden van Nederland. Maar ook met één van de meeste zon uren

...

Een ander witte wijn in ons assortiment is de En Passant witte wijn.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.


Extra informatie

Gewicht 1.2 kg
Zeeuwse Streekproducten

Witte wijn

Andere suggesties…