Klomp pantoffels gele bies

10.00

Klomp pantoffels met gele bies. Heerlijk warme pantoffels in de gele kleur van klompen met ook de bies op de kap.

Wissen
Art.nr.: 88001 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Klomp pantoffels gele bies. Sloffen om te relaxen. Heerlijk zacht. Gemaakt van zachte stof.  Makkelijk in gebruik. Daarbij ook warme voeten op koude avonden.

...

Bedacht als alternatief op de houten klompen.  Leuk is ook dat de klompsloffen geel zijn met een bies. Daardoor lijken de sloffen heel veel op klompen.
Uiteraard zijn de pantoffels enkel voor binnenshuis gebruik. Zoals je in de houten klompen geen koude voeten hebt. Als je buiten loopt. Heb je binnenshuis geen koude voeten in de klomppantoffels.
Een andere naam voor de klomp pantoffels is de klompslof.

Wat niet onbelangrijk is de anti slibzool onder de pantoffels. Zeer zeker voor de kinderen. Daardoor kunnen kinderen er gewoon mee rennen. En zullen minder snel uitglijden.

Daarbij komt ook nog eens dat de allerkleinsten deze pantoffels passen.

Nog een leuk weetje. Als je gaat vliegen en een souvenir mee wilt nemen in het vliegtuig. Is dit betreft gewicht een mooie tip.

Naast de klomp pantoffels gele bies zijn er meerdere soorten. Zo zijn er ook sloffen met een koeienprint. Best grappig. Leuk voor de kinderen.

Klomp pantoffels kopen. Kun je online. Maar ook kun je ze passen in onze winkel. Deze klompen winkel staat in het Zeeuwse Heinkenszand. 3

De klomp pantoffels lopen prima. Mede door het lage gewicht.

Wat is eigenlijk een pantoffel.

 

LET OP NIET ALLE MATEN ZIJN MEER VERKRIJGBAAR EN OP = OP


Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Kleur

Geel

Print

Bruine bies.

Souvenir

Textiel