Lazarus bier Vermeersen

Lazarus is een dubbel Vlaams Ale type met een alcoholwaarde van 6,5 %. Vanille en honing worden als ingrediënten gebruikt om het bier een licht zoete smaak te geven. Inhoud 33 cl. Bitterheid 22 EBC.
Een heerlijk bier bij mosselen.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 86200001 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Lazarus bier Vermeersen.  Is een dubbel bier. Een Ale type met een alcoholpercentage van 6,5 %. Vanille en honing zijn als ingrediënten gebruikt. Dit geeft het bier een bijzondere licht zoete smaak.  Maar bovenal komt de heerlijke bier smaak tot zijn recht in speciale Lazarus graal of schuine flute .
Het Lazarus tripel bier is heerlijk bij mosselen.

...

Het Lazarus bier Vermeersen. Eén van de betere bieren

Ten eerste Lazarus bier Vermeersen is één van de betere bieren.
Ook de naam is bijzonder.   Dat voor een ieder een bepaalde gedachte geeft.  Dat kan ook, want Lazarus heeft 9 definities. Dan denk je bij bier al gauw aan te veel gedronken. Verder ken je waarschijnlijk het gezegde wel “hij is Lazarus”
Maar Lazarus was ook een bedelaar. Terwijl het ook een Hebreeuwse jongens naam is. Het betekent “God’s help” En deze komt ook voor in de bijbel. Nog een bijzonder bier is Vermeersen Grof Geschut.

Het verhaal van Vermeersen

Verder op de site van Vermeersen staat een heel verhaal over de tot totstandkoming van de naam,  Lazarus bier.

Daarbij komt dat het Lazarus bier van Vermeersen, ook een Zeeuws streekproduct is.  Eén van de vele streekproducten die we in ons assortiment hebben. Bovendien is zelfs een Zeker Zeeuws product.

Ook een lekkere tripel is de Vermeersen in de Gloria,  Maar ook de Vermeersen tripel XXX

Zeeuwse streekproducten

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.

Dit product bevat alcohol.

Geen 18, geen alcohol

Alcohol drink met mate

 

 


Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Zeeuwse Streekproducten

Bieren

Andere suggesties…