Levertijd en bezorging

Levertijd en bezorgen

Levertijd en bezorging. Je bent natuurlijk nieuwsgierig, wanneer heb krijg ik mijn bestelling. Je bestelling uit de webshop. Wanneer je voor 11 uur besteld, doen wij ons beste net als de GLS chauffeur om het pakket de andere dag te leveren.  Wil je zeker zijn dat je bestelling op tijd is, Bestel dan tijdig. 

Waar kunnen we bezorgen.

We bezorgen op je eigen adres. Maar ook kan je bestelling op een ander adres afgeleverd worden. Dit kun je bij het bestellen aangeven. Ook kan het  afgeleverd worden in een Pakketshop van de GLS.  de Levertijd en bezorging proberen we snel te realiseren. 

Wanneer bezorgen. 

De GLS chauffeurs bezorgen van maandag t/m vrijdag. Mocht je niet thuis zijn,  zal de chauffeur een niet thuis bericht bij je in de brievenbus stoppen.  
Je kan een nieuwe bezorg afspraak maken, dat kan dan een afspraak zijn voor de eerstvolgende werkdag. Je kunt het ook laten bezorgen bij de GLS pakketshop.  Nadat  U het niet thuis bericht hebt ontvangen, heeft u 5 dagen om te reageren bij GLS. Een nieuwe bezorgafspraak kan je maken via www.gls-info.nl.
Indien GLS niets van je hoort, wordt het pakket retour gestuurd naar de klompenmakerij. GLS bezorgt niet altijd op zaterdag.
Gratis verzenden bij bestellingen boven de € 60,00 in Nederland. 

Schema van bezorgen

maandag bestellen  woensdag bezorgen
dinsdag bestellen voor 11 uur woensdag bezorgen
woensdag bestellen voor 11 uur donderdag bezorgen
donderdag bestellen voor 11 uur vrijdag bezorgen
vrijdag bestellen voor 11 uur maandag bezorgen
zaterdag bestellen woensdag bezorgen
zondag bestellen woensdag bezorgen

Dit schema kan bij feestdagen afwijken. Omdat we op maandag gesloten zijn zal het leveren wat langer duren.

Wilt je 100% zeker zijn dat u uw bestelling op tijd bij u is, bestel dan ruim op tijd! 

 Ook is het mogelijk in de webshop te bestellen en de bestelling in de winkel in Heinkenszand af te halen. Levertijd en bezorging kan langer duren wanneer een artikel niet direct op voorraad is.