Oranje klompen met Leeuw

15.0027.00

Oranje klompen met Leeuw. Hollandser kan het niet. Met deze oranje klompen kun je de blits uithangen. Bovendien lekker klepperen met je houten klompjes.

Wissen
Art.nr.: 810011 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Oranje klompen met Leeuw. Hollandser kan het niet. Met deze oranje klompen kun je de blits uithangen. Bovendien lekker klepperen met je houten klompjes.
Leuk zijn deze oranje klompen met leeuw natuurlijk ook met daarbij een stoere overall of spijkerbroek. Dan, om het plaatje helemaal compleet te maken, nog een rode boeren zakdoek met das klompje.

...

Oranje geschilderde klompen met leeuw zijn te bestellen in de schoenmaat 20 tot en met 30. Wanneer je deze kleur ook in een grotere maat wil kan dit. Mail ons info@klompen.com. Maar je kunt tijdens kantoor uren ook bellen naar,  0113 561438.
Behalve in oranje met leeuw kun je de houten klompen ook bestellen met tekst of logo.

TIP: Voor de juiste maat klompen, meet de lengte van je voet + 0.5 cm. Dan kan het bijna niet missen voor de juiste maat klompen.

Gratis omruilen!

Is de maat niet goed. dan kun je gratis omruilen.

...

Weet je klompen is al een eeuwen oud schoeisel. maar dan met een pasvorm van anno 2019. Prima om in de tuin te dragen. Maar ook op het werk.

Weet je.

Dan nog een weetje, de klompen maken we van populierenhout uit Zeeland.  Daarbij komt dat de Zeeuwse klompen in de zomer koel en in de winter lekker warm.
Heb je toch nog vragen. Bijvoorbeeld is uw maat er niet bij, bel: 0113 561438.  Gratis verzenden vanaf  € 50,00 

 

Veel variatie in uitvoering van de houten klompen.

Bij klompen kopen denk je aan kwaliteit. Bij kwaliteit gaat het er bij ons om dat ze fijn aan de voeten zitten.  Waarbij de bal van de voet op de juiste plaats zit. Een goede vorm van de kap. Met de bedoeling dat de druk verdeling van de kap goed is op de wreef.
Al met al kwaliteit is een must.

Kwaliteit van het hout.

We gebruiken populieren hout dat niet te snel groeit. Zodat het hout wat vaster is en daardoor klompen kopen die minder snel slijten.

Kwaliteit van klompen.

Een flinke zool dikte van de houten klompen met goede pasvorm. Waardoor de levensduur van de klompen langer is. De grote hebben een zool dikte van 27 á 30 mm. Maatvoering met een halve centimeter oplopend. Dus niet één klompmaat voor twee schoenmaten.
Weet je gewoon klompen kopen van Zeeuws hout.

Vele kleurtjes.

Klompen zijn voor kinderen een goed schoeisel. Namelijk met een voetbed dat veel steun geeft. En dan de kleurtjes zo leuk. Zoals Appeltjes groen en roze klompjes.

De klompen zijn Zeker Zeeuws® gecertificeerd. Gemaakt in Zeeland van hout dat groeit in Zeeland.
Klompen, natuurlijk goed. En dan zeker klompen kopen van Zeeuwse kwaliteit.

Holland klompenland.

Duurzaam.

Waarom zijn onze Zeeuwse klompen duurzaam. Populieren zijn na 30 tot 40 jaar roei rijp. Dat wil eigenlijk zeggen de bomen zijn oud en gaan takken verliezen. Wanneer je een boom om zaagt en een nieuwe plant. Dan zorg je ervoor dat we het aantal bomen in stand houden. Een boom heeft 40 jaar CO2 op staan nemen. En heeft zodoende een goede taak verricht voor het milieu.

Klompen zaagsel.

Van dat hout gaan we klompen maken. Het rest hout wat overblijft kan gebruikt worden als biomassa.
Het zaagsel gaat naar de paarden maneges en wordt gebruikt als strooisel in de stallen. Wanneer het zaagsel uit de stallen komt en is vermengt met paarden mest. Dan is het ideale mest om in de tuin of op het land te gebruiken.
Daarom zijn klompen duurzaam.

Circulair produceren.

Circulair produceren, omdat we hout verwerken uit de regio. Daarbij denkende aan een straal van 2 tot 20 km.  Dus zijn er weinig kilometers af te leggen voor het transport. Daarbij komt het rest product wordt in de zelfde kleine cirkel verwerkt.

Koop en loop op klompen van klompenmakerij Traas.


Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Kleur

Oranje

Hout soort

Populierenhout