Rondleiding & Workshops

Bezorg je collega’s, vrienden, familie of zakelijke(buitenlandse) gasten een onvergetelijke rondleiding in onze authentieke Zeeuwse klompenmakerij

Weleens gedacht aan een (bedrijfs)uitje in een ambachtelijke Zeeuwse klompenmakerij? Een Hollandser bestemming voor een uitstapje met je collega’s, vrienden, familie  of (buitenlandse) gasten is bijna niet mogelijk! Dit kan allemaal in onze authentieke Klompenmakerij Traas in Heinkenszand.
Met de mogelijkheid van een bakje koffie voor- of achteraf, met of zonder Zeeuwse bolus.

In ongeveer drie kwartier leiden we jullie rond in onze fraaie klompenmakerij, eindigend met een bezoekje aan onze winkel. We laten zien hoe we een boomstam transformeren tot een prachtige Zeeuwse kwaliteitsklomp. Ondertussen vertelt de klompenmaker jullie alles over de geschiedenis van de klomp en het proces van het maken van klompen, en beantwoordt hij graag al jullie vragen. De rondleiding kan in het Zeeuws, Nederlands, Duits en Engels.

Klompenmakerij Traas maakt al meer dan 125 jaar klompen.
Eigenaren Jaap en Joke Kramer, beiden geboren en getogen Zeeuwen, vertellen jullie vol passie over hun vak en over hun prachtige Zeeuwse kwaliteitsklompen. Voor Jaap, al vanaf zijn veertiende klompenmaker en nog steeds gedreven, zijn kwaliteit en duurzaamheid uiterst belangrijk. En dat merk je als je hem met eigen ogen aan het werk ziet!

Interesse in een rondleiding of vergaderen tussen de klompen? Bel of mail ons dan gerust voor een prijsopgave op maat. In overleg stellen we graag een passend programma voor jullie samen. Onze rondleiding is geschikt voor groepen van maximaal vijftien personen en kan op elke dag, behalve op zondag.
We hopen jullie binnenkort te mogen begroeten voor een rondleiding in onze klompenmakerij!
De groepen die we ontvangen mogen niet groter zijn dan +/- 15 personen. Een rondleiding is enkel mogelijk door een reservering vooraf.

In het zomerseizoen geven we voor individuele bezoekers rondleidingen. In juli en augustus iedere woensdag om 10.30 uur en 14.00 uur een rondleiding. Wilt u mee doen aan een rondleiding meldt u dan van te voren aan om teleurstellingen te voorkomen.