Rondleiding historie

Even geen rondleidingen. Uiteraard ben je welkom!!

Door het Corona virus kunnen we geen rondleidingen geven. De klompenmakerij is klein en is de 1.5 meter  met 15 personen op dit moment moeilijk te realiseren. Omdat wij graag mensen willen ontvangen, gaan we kijken wat er voor mogelijkheden er wel zijn. 

Je bent natuurlijk altijd welkom om een kijkje te nemen.

De winkel is wel open  

In de winkel is voldoende ruimte om de 1.5 meter aan te houden. 

Komen kijken en beleef het klompen maken.

Je bent het hele jaar door welkom wanneer je in de klompenmakerij wilt kijken. We zijn geopend van 9.30 uur tot 16.30 uur.
Kom gewoon gezellig binnen lopen.  Je hoeft geen afspraak te maken.
Is de klompenmaker aan het klompen maken, bomen zagen of klompen schuren, dan kun je mee kijken hoe dat allemaal gaat. Kijken kost niets!
En een kijkje in de klompen winkel is altijd leuk.
Je kunt ook altijd naar de video kijken met het filmpje. Daar staat het hele proces op en duurt ongeveer 6 minuten.

Klompenmakerij Traas maakt al meer dan 125 jaar klompen.

Eigenaren Jaap en Joke Kramer, beiden geboren en getogen Zeeuwen, vertellen jullie vol passie over hun vak en over hun prachtige Zeeuwse klompen.
Voor Jaap, al vanaf zijn veertiende klompenmaker en nog steeds gedreven, zijn kwaliteit en duurzaamheid uiterst belangrijk. En dat merk je als je hem met eigen ogen aan het werk ziet!

Interesse in een rondleiding of vergaderen tussen de klompen? Bel of mail ons dan gerust voor een prijsopgave op maat. In overleg stellen we graag een passend programma voor jullie samen. Onze rondleiding is geschikt voor groepen van maximaal vijftien personen en kan op elke dag, behalve op zondag.
We hopen jullie binnenkort te mogen begroeten voor een rondleiding in onze klompenmakerij!
De groepen die we ontvangen mogen niet groter zijn dan +/- 15 personen. Een rondleiding is enkel mogelijk door een reservering vooraf.

In het zomerseizoen geven we voor individuele bezoekers rondleidingen. In juli en augustus iedere woensdag om 10.30 uur en 14.00 uur een rondleiding. Wilt u mee doen aan een rondleiding meldt u dan van te voren aan om teleurstellingen te voorkomen.

We hebben een actie voor een rondleiding op de donderdagen in juli. klik hier