Schapenvacht wit

69.00

Schapenvacht wit , mooie  volle schapenvacht  van hoge kwaliteit. Een schapenvacht afkomstig uit een Europees land. Dit is een M . Lengte 110 cm.   Van elke vacht is een unieke foto. De vacht op de foto is de vacht die je koopt

Uitverkocht

Art.nr.: 80120019 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Schapenvacht wit  . Prachtige volle schapenvacht wit.  Een heerlijk volle schapenvacht. En wel van hoge kwaliteit. Bovendien vallen de schapenvachten onder de CITES regels.  Deze M is een mooie grote.
Waar kan je de vachten allemaal voor gebruiken. Schapenvachten zijn heerlijk om op te liggen. Of om op te zitten in je stoel.

...


Weet je dat een vacht in feite een rest product is?  Maar door het te looien krijg je een product van hoge kwaliteit.  En zo heeft de schapenvacht een tweede leven.  Bijvoorbeeld als gebruiksvoorwerp. Maar ook leuk  als decoratie.

De schapenvachten,  gaan we zelf  selecteren op klasse, kwaliteit, dikte, haarlengte, kleur, maat en natuurlijkheid.
Een gelooide schapenvacht is een natuurproduct. Zo wordt  door het leven gevormd, Zoals  een kras, maar ook een hechting. Of kaal plekje is heel gewoon en maakt de schapenvacht  juist uniek. Tijdens het looien kunnen er soms krassen en gaatjes ontstaan. Maar deze worden in de leerlooierij zo goed mogelijk hersteld.  Echter soms is dit niet geheel mogelijk, want dit heeft geen effect op de vacht zelf.
Evenzeer zijn de schapenvachten van de beste soort. Daardoor kun je ze als een natuurlijk tapijt of in de stoel gebruiken. Verder kun je ze ook op je autostoel gebruiken.
Bij normaal gebruik van onze schapenvachten hebt U de Natuur voor jaren in huis.

Niet alleen  voor mensen.  Maar ook de hond of de kat liggen er graag op.

Schapenvacht wit zwarte vlekjes . Daar heeft u jaren plezier van.

 

De schapenvachten zijn ook te koop in onze klompenwinkel. Waar je zelf kunt voelen hoe mooi vol de schapenvachten voelen.


Extra informatie

Gewicht1.1 kg