Schoenklompen houten zool zwart

34.9539.95

Schoenklompen houten zool zwart. Onder de houten zool is een PVC loop zool. De hiel is een dichte hiel. De kap is gemaakt van rund leder.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 83003 zwart Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Schoenklompen houten zool zwart. Een Nederlands product. Waarom schoenklompen kopen. Gewoon, omdat ze lekker lopen. Simson schoenklompen kopen. Voor werk of vrije tijd.

Schoenklompen zijn een comfortabel schoeisel. Mede door dat de schoenklompen licht van gewicht zijn.  Geeft steun aan de voet. Komt ook door de dichte hiel in de schoenklompen.
De kap is gemaakt van zwart runderleer.  Schoenklompen kopen met een goede kwaliteit. Dan zijn Simson schoenklompen met houten zool een goede keus....

Schoenklompen zijn er ook met een open hiel. Makkelijke instapper. Kunnen zowel  voor dames als voor heren. Maar ook voor kinderen. De kleinste maat is schoenmaat 24. de grootste 48.
Zwarte schoenklompen zijn al jaren een goed verkocht schoeisel.  De schoenklompen van Simson zijn van een goede kwaliteit.

Door het houten voetbed  zijn schoenklompen in de winter lekker warm. Schoenklompen houten zool zwart. Ideaal om aan te doen als je de hond uit te laat. Of als je langs de lijn op het voetbal veld staat. Schoenklompen kopen? Kun je hier in de webshop. Maar ook in onze winkel  te Heinkenszand.

Nederland staat bekend om zijn houten klompen. Na de komst van de schoenklompen. Zijn deze ook populair geworden in Nederland.  Zweedse klompen worden ze ook wel  genoemd of klompschoen of  gezondheidsklomp of ziekenhuisklompen of de hobbyklomp. Maar wij noemen het heel gewoon de schoenklompen.

Schoenklompen kopen bij de vakman die u een goed advies kan geven.


 

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Kleur

Zwart

Assortiment schoenklompen

Dichte hiel met houtenzool