Schoenklompen

Schoenklompen. Voor de vrijetijd maar ook voor op het werk.
Daarom een veelzijdig schoeisel, van het merk Simson. Staat bekent om zijn goede pasvorm en goede kwaliteit.  Daarbij komt dat dit product in Nederland wordt gemaakt.  ...

Schoenklompen te verkrijgen met open- en dichte hiel. Met houten- en PU zool.
Allemaal uitgevoerd met een rundlederenkap.

Schoenklompen met een PU zool, hebben een houtenvoetbed en een  Poly-urethaan onderwerk. Dit geeft veel draagcomfort en een langere levensduur. Leverbaar vanaf schoenmaat 36 tot en met schoenmaat 48.
Voor een nog beter draagcomfort hebben de rundlederen kappen een polsterrand op de wreef.
De schoenklompen met PU zool wordt ook wel fluisterzool genoemd. Deze zolen maken bijna geen geluid bij het lopen. Daarbij komt dat de zool iets aan vering geeft.
Verder zijn zo chloor en loog bestendig en is de zool antislip.
De klompen met PU zool zijn er moet open– en dichte hiel.

De Simson schoenklompen met een houtenzool hebben een PVC loopzool en hak.
De openhiel is makkelijk om in te stappen.
Deze zijn te verkrijgen vanaf maat 35. We hebben de openhiel in het zwart, antiek bruin met stiksel. Welke ook wel heel mooi zijn de roosjes,  frisse witte kleur met rozen print en de roodgelakte lerenkap.
Ze worden ook wel Zweedse muilen genoemd.

De schoenklompen met Rache leren kap met gesp is ook een heel mooi artikel. Dit leer is soepel en heel sterk. Met de gesp kunt u de span van de kap instellen.  Deze  hebben een houtenvoetbed.

De schoenklompen met dichte hiel geeft wat meer steun aan de voet. De houten zool en dichte hiel is er ook in kindermaten vanaf maat 24 te koop. De grootste maat is 48.


Toont alle 11 resultaten

Toont alle 11 resultaten