Searoop Rabarber Zeevenkel Zeekraal

6.95

Searoop met Rabarber, Zeekraal en Zeevenkel. Een heerlijke siroop met een verrassende smaak.  100 ml in een glas en je hebt een heerlijk verfrissend drankje.

Op voorraad

Art.nr.: 8716257420127 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Searoop Rabarber, Zeevenkel, Zeekraal. Echt een geweldige Biologische siroop.  Is een combinatie van intense gelaagde smaken! Hier komt de zoet/zilte smaak goed in naar voren. Deze siroop heeft een afdronk. Die lijkt wat anijsachtige  lange afdronk. Natuurlijk lekker; gewoon zo. Maar tussendoor om op ieder moment van de dag te drinken. Weet je? Gaat goed ook goed samen met alle zeevruchten als oesters.  Maar ook mosselen en bij visgerechten. Maar laat zich ook goed combineren bij zoete hapjes.

...

Searoop Rabarber Zeevenkel Zeekraal is 100% Bijzonder. Gemaakt van versgeperste biologische appels. Bijzonder maar bereid met verse kruiden uit de Zeeuwse duinen. Bevat botanische, biologische kruiden. Allemaal van Biosfeer uit Groede. Bevat tot 50% minder suiker dan andere siropen of frisdranken. Heeft een intense, verdiepende smaak met meerdere lagen. Een goed alcoholvrij alternatief .  Maar mixen met witte wijn of Prosecco. Kan natuurlijk altijd.
Lekker voor iedereen van 0 tot 100 jaar en ouder.

Er zijn 4 verschillende smaken Searoop. Probeer ze allemaal. Overheerlijk is de Searoop Zwarte bes, Lavendel en roos. Deze Searoop is een schot in de roos. Heel bijzonder is de Zeevenkel smaak.