Searoop Rabarber Zeevenkel Zeekraal

7.99

Searoop met Rabarber, Zeekraal en Zeevenkel. Een heerlijke siroop met een verrassende smaak.  100 ml in een glas en je hebt een heerlijk verfrissend drankje.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 8716257420127 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Searoop Rabarber, Zeevenkel, Zeekraal. Echt een geweldige Biologische siroop.  Is een combinatie van intense gelaagde smaken! Hier komt de zoet/zilte smaak goed in naar voren. Deze siroop heeft een afdronk die lijkt wat anijs achtig. Natuurlijk lekker; gewoon zo. Maar ook tussendoor om op ieder moment van de dag te drinken. Deze Searoop gaat ook goed samen met alle zeevruchten als oesters,mosselen en bij visgerechten. Maar ook bij zoete hapjes.

...

Searoop Rabarber Zeevenkel Zeekraal100% bijzonder.

Bovendien is  Searoop Rabarber Zeevenkel Zeekraal 100% Bijzonder. Gemaakt van versgeperste biologische appels. Bijzonder maar bereid met verse kruiden uit de Zeeuwse duinen. Bevat botanische en biologische kruiden. Allemaal van Biosfeer uit Groede. Bevat tot 50% minder suiker dan andere siropen of frisdranken. Heeft een intense, maar ook een verdiepende smaak met meerdere lagen. En is een goed alcoholvrij alternatief .  Maar mixen met witte wijn of Prosecco. Kan natuurlijk altijd.
Lekker voor iedereen van 0 tot 100 jaar en ouder.

Naast Searoop Rabarber Zeevenkel Zeekraal, nog 5 smaken searoop

Daarnaast  zijn er 6 verschillende smaken Searoop. Probeer ze allemaal. Overheerlijk is de Searoop Zwarte bes, Lavendel en roos. Deze Searoop is een schot in de roos. Ook heel bijzonder is de Zeevenkel smaak, maar ook de Searoop kweepeer Rozenbottel wilde passiebloem
Wat natuurlijk helemaal bij Zeeland hoort is de Searoop Zwarte bes, lavendel en roos.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.   Want, Zeeland staat bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. naast de klompen ook de Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is voor de wijn de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Daardoor zijn het de Streek producten waar Zeeland om bekent is.


Extra informatie

Gewicht 1.1 kg
Zeeuwse Streekproducten

Searoop, Siroop

Andere suggesties…