Searoop Vlierbloesem Klaproos Maarts Viooltje

7.99

Searoop Vlierbloesem Klaproos Maarts Viooltje Deze heerlijke biologische siroop. 100% bijzonder. De siroop heeft een heerlijke zomerse smaak waar je blij van wordt. De vlierbloesem en de klaproos zorgen voor een wat nootachtige afdronk.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 871657420172 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Searoop Vlierbloesem Klaproos Maarts Viooltje. Deze heerlijke biologische siroop. 100% bijzonder. De siroop heeft een heerlijke zomerse smaak waar je blij van wordt. De vlierbloesem en de klaproos zorgen voor een wat nootachtige afdronk.

...

Heerlijke dorstlesser.

Toch wel een overheerlijke dorstlesser. En is natuurlijk ook zeer geschikt  in een mocktail en / of cocktail. Ook heerlijk bij de borrelplank en pastagerechten.
Deze searoop is gemaakt van versgeperste biologische appels. Nog iets om te weten, ook verse kruiden uit Zeeuwse duinen. En ook botanische kruiden uit Groede. Heel goed om te weten. Deze searoop bevat de helft minder suiker dan andere siropen of frisdranken.

Een klein beetje siroop aanmengen met water is al genoeg voor een glas limonade siroop.

Verdiepende smaak van Searoop Vlierbloesem Klaproos Maarts Viooltje

De Searoop Vlierbloesem, Klaproos, Maarts Viooltje heeft een intense verdiepende smaak. Weet je dat het een goed alcoholvrij alternatief is. Maar mixen met witte wijn of Prosecco kan natuurlijk ook.

Dat is lekker voor jong en  ook oud.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.   Want, eerlijk en heerlijk. Zeeland staat bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. naast de klompen ook de Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is voor de wijn de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Daardoor zijn het de Streek producten waar Zeeland om bekent is.

Searoop smaken

En weet je, er zijn nog  5  overheerlijke searoop smaken. Hier alle smaken Searoop met rozemarijn, Citroenemelisse en tijm, Searoop kweepeer Rozenbottel wilde passiebloemSearoop Rabarber Zeevenkel Zeekraal, Searoop Zwarte bes Lavendel Roos, Searoop Duindoorn Meidoorn Salie.

 


Extra informatie

Gewicht 1 kg
Zeeuwse Streekproducten

Searoop

Andere suggesties…