Searoop Zwarte bes Lavendel Roos

7.99

Searoop,  Zwarte bes Lavendel en Roos. Een heerlijke siroop met ingrediënten van het Zeeuwse land. Met 100 ml Searoop in een glas water heb je een verfrissend drankje.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 8716257420134 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Searoop Zwarte bes Lavendel Roos . Een overheerlijke biologische siroop. Combinatie met deze bes is altijd bijzonder. Een beetje bijzondere smaak van de bes. Maar met een zoetige afdronk. Uiteraard komt dat door de lavendel. Net niet te zoet.

...

Dorstlesser

Een prima dorstlesser. Daarom ook heel geschikt als aperitief. Bovendien past de  biologische siroop goed bij diverse vleesgerechten. En wat dacht je van een feestelijk drankje voor bij een lekker taartje.
Daarom, is Searoop  100% Bijzonder. Gemaakt van versgeperste biologische Zeeuwse appels. Bereid met verse kruiden uit de Zeeuwse duinen. Bevat botanische en biologische kruiden. Natuurlijk van Biosfeer uit Groede.  Daarbij komt,  dat de Searoop tot 50% minder suiker bevat  dan andere siropen of frisdranken

Searoop Searoop Zwarte bes Lavendel Roos mixen

Deze Searoop heeft een intense smaak. Maar ook een verdiepende smaak met meerdere lagen.
Weet je dat het een goed alcoholvrij alternatief is .  Maar mixen met witte wijn of Prosecco kan natuurlijk ook altijd.
Lekker voor iedereen van 0 tot 100 jaar en ouder.

Naast de Zwarte bes Lavendel Roos nog 5 smaken searoop

Er zijn 6 smaken Searoop, daarbij is de Searoop Duindoorn Meidoorn en Salie een echte aanrader.  Een heerlijke siroop.

Een klein beetje siroop aanmengen met water is al genoeg voor één glas limonade siroop.

Zeeland staat ook bekend om zijn teelt van Zwarte bessen.  Deze worden voor vele doeleinden gebruikt.  Zoals de cosmetische industrie,  geneesmiddelen maar ook gewoon als sap

Zeeuwse streekproducten eerlijk en ook  heerlijk.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.   Want, Zeeland staat bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. naast de klompen ook de Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is voor de wijn de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Daardoor zijn het de Streek producten waar Zeeland om bekent is.


 

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Zeeuwse Streekproducten

Searoop, Siroop

Andere suggesties…