Searoop Zwarte bes Lavendel Roos

6.95

Searoop,  Zwarte bes Lavendel en Roos. Een heerlijke siroop met ingrediënten van het Zeeuwse land. Met 100 ml Searoop in een glas water heb je een verfrissend drankje.

Op voorraad

Beschrijving

Searoop Zwarte bes Lavendel Roos . Combinatie met Zwarte bes is altijd bijzonder. Smaakt een beetje naar bes. Maar met een zoetige afdronk. Uiteraard komt dat door  de lekkere smaak van de lavendel. Net niet te zoet. Prima dorstlesser. Daarom heel geschikt als aperitief. Bovendien de siroop past goed bij diverse vleesgerechten. En wat dacht je van een feestelijk drankje voor bij een lekker taartje.
Daarom, Searoop is 100% Bijzonder. Gemaakt van versgeperste biologische Zeeuwse appels. Bereid met verse kruiden uit de Zeeuwse duinen. Bevat botanische, biologische kruiden. Natuurlijk van Biosfeer uit Groede.  Daarbij komt, tot 50% minder suiker dan andere siropen of frisdranken
Searoop Zwarte bes Lavendel Roos heeft een intense smaak. Maar ook een verdiepende smaak met meerdere lagen.
Weet je is een goed alcoholvrij alternatief .  Maar mixen met witte wijn of Prosecco kan natuurlijk altijd.
Lekker voor iedereen van 0 tot 100 jaar en ouder.

Er zijn 4 smaken Searoop, daarbij is de Searoop Duindoorn Meidoorn en Salie een echte aanrader.

Zeeland staat bekend om zijn teelt van Zwarte bessen.  Deze worden voor veel doeleinden gebruikt.  Zoals de cosmetische industrie, maar ook in geneesmiddelen.

Extra informatie

Streekproducten

Siroop