’t Biezenhof Johanniter Cuvee

13.95

Biezenhof Johanniter Cuvee. De huiswijn van wijngaard ’t Biezenhof. Ook dit is een heerlijke Zeeuwse witte wijn.  Afgesloten met een kurk. Inhoud 75 cl. Een heerlijk Zeeuws Streekproduct.  Een droge fruitige witte wijn.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 8719956743802 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

’t Biezenhof Johanniter Cuvee. De huiswijn van wijngaard ’t Biezenhof. Ook dit is een heerlijke Zeeuwse witte wijn.

...

Deze witte wijn is een blend van druivenrassen. En wel de Johanniter en Solaris. De Cuvee is een droge fruitige witte wijn met een natuurlijke frisheid. En die te vergelijken is met Sauvignon Blanc-wijn. Zodat deze wijn uitstekend past bij o.a. salades.  En wat te denken bij Zeeuwse mosselen en visgerechten. Maar ook bij pasta’s en wit vlees.
Ook heel lekker als verfrissend aperitief.  11.5% alc.vol.

Het is een jonge wijngaard en ingepland 2011. Vol passie en gedrevenheid. Ook als hobby begonnen. Maar ondertussen een echte wijnboer.

De Johanniter Cuvee wijn  is Zeker Zeeuws gecertificeerd. Dus een echt Zeeuws streekproduct.

Deze mooie ’t Biezenhof Johanniter Cuvee uit de wijngaard ’t Biezenhof. Te vinden net aan de grens met België. Net buiten het plaatsje Eede. En wel in de Zeeuws Vlaanderen.

Ook is deze wijn te koop in onze klompenwinkel in Heinkenszand.  Waar we ook de Solaris witte wijn staat. Waar we nog veel meer Zeeuwse streekproducten verkopen.

De Biezenhof rode wijn Monarch  is de rode wijn van wijndomein ’t Biezenhof.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.


Extra informatie

Gewicht 1.1 kg
Zeeuwse Streekproducten

Wijn