’t-Biezenhof Monarch rode wijn

13.95

Zachte dieprode wijn met een lichte houttoets. Gerijpt in eiken vaten. Heel toegankelijk en multi-inzetbaar. Ook gekoeld lekker om te drinken, trendy en origineel !  12,0% alcohol vol. Een heerlijk Zeeuws  Streekproduct.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 8719956743803 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

’t-Biezenhof Monarch rode wijn. Zachte dieprode wijn met een lichte houttoets.

...


De rode wijn van ’t-Biezenhof  is minimaal 16 maanden gerijpt in eiken vaten . En pas daarna wordt we deze wijn gebotteld om te verkopen.
De aroma’s zijn vooral kersenfruit, donkere chocolade en een vleugje koffie. Heel toegankelijk en multi-inzetbaar. Ook gekoeld lekker om te drinken, trendy en origineel!  12,0% alcohol vol.

Rode Wijn met passie en liefde gemaakt bij wijngaard ’t-Biezenhof uit Eede. Gerijpt op houten eiken vaten wat de wijn een bijzondere afdronk geven. Wat al te zien is op het etiket. Een gecertificeerd Zeker Zeeuws product. Dat geeft aan dat de grondstoffen uit Zeeland komen. Maar ook dat de de wijn gebotteld is in Zeeland.

Het plaatje Eede is ook de plaats waar onze koning na de 2e Wereld oorlog Nederland weer binnen kwam.

Ook deze heerlijk ’t-Biezenhof Monarch rode wijn is een echt Zeeuws Streekproduct. Is te verkrijgen in onze klompenwinkel in Heinkenszand. Want KOOP LOKAAL.

Naast de rode wijn heeft ’t-Biezenhof ook een heerlijke witte huiswijn.


Extra informatie

Gewicht 1.1 kg
Zeeuwse Streekproducten

Rode wijn, Wijn