’t-Biezenhof Solaris witte wijn

11.95

’t-Biezenhof Solaris witte wijn. Bijzondere witte wijn van Wijngaard ’t Biezenhof. Wijn die deels op eikenvaten is gerijpt. Mooie volle smaak. Met een even lekkere afdronk. Zeeuws streekproduct van klasse. Met kurk afgesloten inhoud 75 cl.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 8719956743804 Categorie:

Beschrijving

’t-Biezenhof Solaris witte wijn.  Een speciale wijn deze Solaris 2019.  Waar met veel zorg en passie aan gewerkt is. Een Zeeuws streekproduct van hoge kwaliteit.

...


Mede door rijping van de wijn gedurende 6 maanden op Franse eiken vaten. Mooi rond en vol van smaak. Heerlijk bij een kaasschotel. Maar ook bij allerlei vis- en vleesgerechten.

Deze ’t-Biezenhof Solaris witte wijn, is niet alleen een Zeeuws streekproduct. Maar ook een Zeker Zeeuws gecertificeerd product.
Wijngaard ’t Biezenhof is een kleinschalige ambachtelijke wijngaard.  En te vinden midden in de polders van Zeeuws Vlaanderen. De teelt van de druiven. Maar ook de oogst en de vinificatie  met zorg voor de natuur. En het product in eigen beheer uitgevoerd. Daarbij er is geen enkele wijze dat  men onkruid bestrijd met chemische middelen. Bestrijden van onkruid is machinaal en handmatig. Dit resulteert in eerlijke wijnen met een eigen karakter. De wijngaard biedt u zowel witte als rode wijn aan.
Naast de Solaris heeft deze wijngaard ook nog een mooie witte wijn de Johanniter Cuvee.


Extra informatie

Gewicht 1.1 kg
Zeeuwse Streekproducten

Wijn, Witte wijn

Andere suggesties…