Tafelloper Zeeuwse Belle Knoppe

14.95

Tafelloper Belle Knoppe. Een mooie aanwinst voor uw interieur. Gemaakt van 100% katoen. Weer een kwaliteit artikel. Met de print van de Zeeuwse knop.  De tafellopen is 240 cm lang en 45 cm breed.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 82198020 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Tafelloper Zeeuwse Belle Knoppe. Prachtige tafelloper gemaakt van 100% katoen.  Natuurlijk in het bijzondere volledige Belle Knoppe print. Mooi zwart met de Zeeuwse knop in witte. Zo geeft dat een leuk contrast.
Zo geeft  de tafelloper uw tafel een sierlijke Zeeuwse uitstraling. Misschien welk leuk om een plant van Zeeuwse knop op te zetten.

...


De naam Belle Knoppe is ontstaan uit een mix van het eerste product. De Zeeuwse fietsbel. Belle heeft een dubbele betekenis. Belle is afgeleid van het Zeeuws dialect voor de fietsbel. Verder betekent belle  mooi in het Frans. Knoppe staat voor de Zeeuwse knop, die terugkomt in alle producten.

Toevallig is dat de initialen van het merk hetzelfde zijn als die van de eigenaren.

Belle Knoppe
Bal     Keim

Nog frappanter is dat Peter Keim bedacht om iets met de Zeeuwse knop te doen, Knoppe. En dat Leonard Bal bedacht om iets met de fietsbel te doen, Belle

Het merk Belle Knoppe staat nu voor kwalitatief hoogwaardige producten die het Zeeuwse gevoel in een modern jasje uitstralen.

Tafelloper Zeeuwse Belle Knoppe een prachtig Zeeuws product.


Extra informatie

Gewicht 0.4 kg
Zeeuwse knop

Tafelloper

Andere suggesties…