Theedoek rood met tulpen

4.95

Theedoek rood met molen print. Gemaakt van 100% katoen. Twents Damast. Mooie theedoek. Maar ook een leuk souvenir.  Als cadeau een set van de theedoek en handdoek.

Op voorraad

Art.nr.: 82104115 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Theedoek rood met tulpen . Gemaakt van Twentse damast. De theedoek rood met tulpen. Van 100% katoen. Tip!  Is er ook als keukendoek.

...

Theedoeken van Twents Damast staan voor kwaliteit. De mooie bordeaux rode theedoek. In de theedoek is een geruite print van rode kleuren geweven.  Daarom is deze theedoek een sieraad in de keuken. Maar ook de baan met de afbeelding van tulpen, maakt de theedoek ook tot een mooi souvenir.  Daarnaast is er ook de keukendoek bordeaux rood.  Uiteraard ook de met de zelfde print een een baan met tulpen  afbeeldingen. De Theedoek rood met tulpen is een typisch Hollands artikel.

Voor het hele assortiment van onze keuken- en theedoeken ga je naar,  textiel  op onze site. Zo zijn er typisch Holland, maar ook typisch Zeeuwse producten.

Om meer te weten over onze producten of  grotere aantallen.  Bel ons, of mail ons info@klompen.com. 

Wat ook leuk is een pakketje met daarin bijvoorbeeld de keuken- en theedoek.

Wil je alles zelf bekijken en voelen.  Dan is een bezoekje aan onze Klompen winkel altijd leuk. We zijn ook ruim gesorteerd in Zeeuwse streekproducten.
Kun je gelijk ook in de klompenmakerij kijken.

Leuk om te geven. Maar ook leuk om te krijgen.


Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Souvenir

Theedoek