Theedoek met koeienprint

5.50

Theedoek koeien print. Zwart met wit geruit. Gemaakt van Twentse Damast. Kwaliteit met een mooie print. 100% katoen. Formaat 60 x 65 cm.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 82104109 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Theedoek met koeienprint.  Met aan de randen een koeienprint. Twentse Damast van 100% katoenen. Ook verkrijgbaar als keukendoek.

[sc-dotys]

Theedoeken van Twentse Damast staan voor kwaliteit. De mooie zwart,wit geruite theedoek.  Daarom is deze theedoek een sieraad in de keuken. Maar ook de twee baan met de afbeelding van koeien, maakt de theedoek ook tot een mooi souvenir.  Daarnaast is er ook de keukendoek zwart/ wit geblokt.  Uiteraard ook de met de zelfde print en 2 banen met koeien afbeeldingen. De Theedoek zwart/wit geruit met koeien is een typisch Hollands artikel.

Voor het hele assortiment van onze keuken- en theedoeken ga je naar,  textiel  op onze site. Zo zijn er typisch Holland, maar ook typisch Zeeuwse producten.

Om meer te weten over onze producten of  grotere aantallen.  Bel ons, of mail ons info@klompen.com. 

Ook leuk is een pakketje met de Theedoek met koeienprint en daarbij bijvoorbeeld de keukendoek koeien print.

Wil je alles zelf bekijken en voelen.  Dan is een bezoekje aan onze Klompen winkel altijd leuk. We zijn ook ruim gesorteerd in Zeeuwse streekproducten.
Kun je gelijk ook in de klompenmakerij kijken.

Leuk om te geven. Maar ook leuk om te krijgen.


Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Souvenir

Theedoek