Geel geschilderde houten klompen

15.0027.00

Geel geschilderde klompen. Dé traditionele gele houten klompen met zwarte bies. Houten klompen met een goede pasvorm. Niet de juiste maat, gratis ruilen.
Gratis verzenden vanaf  € 50,00 binnen

Wissen
Art.nr.: 81004 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Klompen kopen, Geel geschilderde houten klompen. Aan deze print herken je de klompen van klompenmakerij Traas. Houten klompen met een perfecte pasvorm. Klompen om tijdens je werk of hobby te dragen. Klompen kopen bij de klompenmakerij die de klompen zelf maakt.
U kunt de klompen kopen, maar  ook passen in onze klompenwinkel in het Zeeuwse Heinkenszand.
...

Gele houten klompen werden vroeger gedragen op zondag. Tijdens het werk, werden de geschuurde gedragen.
Schoenen waren te duur, maar de meesten konden wel klompen kopen.

Waarom klompen dragen? In de winter zijn ze heerlijk warm. Het hout isoleert en hout de warmte vast. Verder neemt het hout transpiratievocht op en koelen de voeten niet af door het transpiratievocht. Traditioneel geel geschilderde houten klompen. Dat is dan weer mooi om te dragen. Wil je klompen kopen, dan zijn de gele een goede keus.

Voor stratenmakers zijn houten klompen ideaal . Van het zoute/zilte zand gaan schoenen vaak kapot. Dat heb je met houten klompen niet. En zit je op je knieën dan gebruik je de klompen als een krukje.

De lange geschiedenis geeft aan dat de klompen gewoon bij Nederland horen. Je kunt ze niet wegdenken in de Nederlandse cultuur. Hoeveel spreekwoorden en gezegdes zijn er over klompen.

Klompen kopen natuurlijk goed.


Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Kleur

Geel

Print

Zwarte bies met rood.