van Ton Zeeuwse mosselsaus

2.49

van Ton Zeeuwse mosselsaus. Overheerlijk saus voor de overheerlijke Zeeuwse mosselen. Proef de Zilte mosselen met een tong strelende saus.

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

van Ton Zeeuwse mosselsaus. Net zoals alla producten van Ton. Is dit ook een overheerlijke mosselsaus. Waardoor de Zeeuwse mossel nog niet iets meer krijgen. Deze smaak vult de smaak van de zilte Zeeuwse mossel. Naar een onwijs heerlijke combinatie.

...


Net als alle producten van Ton. Is dit ook weer een hoogstandje.  Van een verfijnde smaak die past bij de mossel.
Mossel saus gemaakt van duurzame producten.  Wat we allemaal willen is een verwenning van je lippen en tong. Verwennen met een product dat met passie is gemaakt. Bovendien

Bij de producten van van TON draait het om eerlijke smaken, en die zijn niet voor iedereen. Maar wel voor mensen die genieten van goed eten bekroond met een heerlijke, eerlijke saus. Duurzaam gemaakt met pure ingrediënten. Waarom ze dat doen? Simpel. Omdat er geen alternatief is voor echt en vers. Deze zoetzure, gietbare saus is speciaal gemaakt om mosselen in te dopen. Zo eet je mosselen op echte Zeeuwse wijze, maar dan ook gewoon thuis!

Heerlijk bij Zeeuwse mosselen. Zeeuwse streekproducten bij uitstek.

Ook te verkrijgen in onze klompenwinkel in het Zeeuwse Heinkenszand.


Extra informatie

Zeeuwse Streekproducten

Mosselsaus, Saus