Verse Zeeuwse mosselen

6.75

Verse Zeeuwse mosselen. Vers uit de Oosterschelde. Op vrijdag om de mosselen komen die op donderdag nog in het water lagen. Zeker Zeeuwse Mosselen van “De Zeeuwse mosselkweker”.
LET OP, ENKEL AF TE HALEN IN ONZE WINKEL.
VOOR DONDERDAG 11 UUR BESTELD. IS VRIJDAG VANAF 10 UUR AFHALEN. 

Wissen
Art.nr.: 89000000 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Verse Zeeuwse mosselen. Zo uit de Oosterschelde. Mosselen van de Zeeuwse bodem cultuur.  Mosselen gekweekt door de Mosselkwekerij. hierdoor komen de mosselen zo uit het water. En zo op je bord. De mosselen zijn vers gevangen.

...


Zoals vele producten is dit een product dat met passie wordt gekweekt. Het kweken van mosselen zit bij Jos in het bloed.
Gedreven om heerlijke verse Zeeuwse mosselen te kweken. Maar dan van een prima kwaliteit. Proef de passie van de mosselkweker, de zee op je lippen!

De Mosselkwekerij is een initiatief van de de familie Steketee uit het Zeeuwse Yerseke. Mosselen kweken zit ons in het bloed. Nu is de derde generatie die volop in het bedrijf actief is. Zoals gezegd met passie voor het oude ambacht.
Mosselen kweken is een enorm veelzijdig beroep, consumenten hebben doorgaans geen idee wat daar allemaal bij komt kijken.

Deze verse Zeeuwse mosselen zijn een parel onder de heerlijke Zeeuws streekproduct.

Ook deze mosselen zijn Zeker Zeeuws gecertificeerd. Zoals veel producten in onze winkel.
Deze mosselen zijn enkel af te halen in onze Klompenwinkel in het Zeeuwse Heinkenszand.


Extra informatie

Gewicht1.1 kg
Zeeuwse Streekproducten

Mosselen

Datum

10 december 2020 voor 11 uur, 26 november 2020 voor 11 uur