Webshop

Webshop

De webshop voor klompen kopen. Maar ook Zeeuwse streekproducten. Zeeland souvenirs. Natuurlijk ook Holland souvenirs.
En niet te vergeten Gratis verzenden vanaf € 60,00.  Binnen Nederland....

Webshop assortiment.

Webshop, het assortiment is zeer ruim. Uiteraard de klompen kopen. Maar ook Zeeuwse producten van Zeeuwse bodem. Zoals de bekende babbelaars, maar ook bieren en sappen. Evenals de jam van het Siepje. En meel van molen de vijf gebroeders.
De webshop staat vol met Zeeuwse streekproducten. Die ook te vinden zijn in onze fysieke winkel.

De webshop is er uiteraard om te bestellen. Maar ook om te kijken wat je in onze winkel kunt kopen, En uiteraard kijken naar spullen om een Zeeuws streekproduct samen te stellen.

Advies.

Wil je advies nodig of heb je vragen? Vragen voor het bestellen in de webshop. Natuurlijk kun je ons bellen of mailen met je vragen. Of stap de winkel binnen om wat te vragen. In onze winkel kunnen we je fysiek informatie geven over de producten. Uiteraard ver de klompen. Maar ook over de Zeeuwse streekproducten in ons assortiment. Verder kunnen we informatie geven over de omgeving, Landschapspark Borsele.

Verzenden.

Wij verzenden je bestelling van de webshop met GLS. Kan ook wel eens gebeuren dat we je bestelling verzenden met PostNL.
Na het bestellen krijg je, meestal op het eind van de dag, een berichtje, via de mail, met de Track & Trace code. Zodat je zelf het pakket kunt volgen. En je weet wanneer het verzonden wordt en wanneer het bezorgd wordt.
Je kunt ook laten bezorgen op een ander adres of bij een Pakketshop.

Heb je vragen over je pakket of over het bestellen in de webshop, of wat het verzenden kost, bel ons gerust! Want tevredenheid van klanten vinden we fijn.

Cadeaubon.

Je kunt familie, vrienden, kennissen of zakenrelaties, natuurlijk ook een cadeaubon geven. En zelf kiezen wat zij mooi vinden in de klompenwinkel of Webshop.