Witte schapenvacht

80.00

Witte schapenvacht met mooie volle vacht van hoge kwaliteit. Een schapenvacht afkomstig uit een Europees land. Van elke vacht is een unieke foto. De vacht op de foto is de vacht die je koopt.

Op voorraad

Art.nr.: vacht 51 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Witte schapenvacht. Prachtige schapenvacht van een hoge kwaliteit. Deze vacht is  mooi  van grote. Daarnaast ook lekker zacht. Waar kan je de vachten allemaal voor gebruiken? Schapenvachten zijn heerlijk om op te liggen. Of om op te zitten in je stoel. Bovendien vallen de schapenvachten onder de CITES regels.

...

Meer over de schapenvacht

Weet je dat een vacht in feite een rest product is? Maar door het te looien krijg je een product van hoge kwaliteit. En zo heeft de schapenvacht een tweede leven. Bijvoorbeeld als gebruiksvoorwerp. Maar ook leuk als decoratie.
De schapenvachten zijn van de beste soort. Daardoor kun je ze als een natuurlijk tapijt of in de stoel gebruiken.

De schapenvachten selecteren we zelf op klasse, kwaliteit, dikte, haarlengte, kleur, maat en natuurlijkheid.
Bij normaal gebruik van onze schapenvachten hebt U de Natuur voor jaren in huis.
Niet alleen voor mensen. Maar ook de hond of de kat liggen er graag op.
Witte schapenvacht . Daar heeft u jaren plezier van!

Tenslotte de schapenvachten zijn ook te koop in onze klompenwinkel. Waar je zelf kunt voelen hoe mooi en vol de schapenvachten voelen.

Onderhoud

Wol en leder zijn van nature zelfreinigend en breken de meeste stoffen van nature af.
Regelmatig uitkloppen en laten luchten is meestal voldoende om uw vacht schoon, soepel en fris te houden.
U kunt voor een opfrisbeurt de vacht buiten hangen in de mist of U kunt hem op zijn kop in de sneeuw leggen en vervolgens uitkloppen. Na een tijdje kan de vacht wat vervilten, om de vacht weer mooi en zacht te krijgen kunt U de vacht kammen met een geschikte borstel. Hiervoor kunt U gebruik maken van een speciale borstel voor Schapenvachten of een borstel voor langharige honden.

Wassen en Drogen van uw schapenvacht.

Een schapenvacht wordt er niet mooier van een wasbeurt.
Na het wassen kan de natuurlijke glans en soepelheid van uw vacht verminderen, doordat de natuurlijke wol vetten oplossen.
Was uw vacht daarom alleen als het echt noodzakelijk is

Wilt U uw vacht helemaal wassen, dan kun je dit doen met de hand. En in de wasmachine met een speciaal zacht wolwasmiddel op het wol/fijn was programma bij maximaal 30C.
Maar het heeft de voorkeur om de vacht met de hand te wassen.

 

Deze vacht is wel heel uniek met zijn bruine vlek Witte schapenvacht met bruine vlek

Of deze mooie bruine is ook warm en sfeer vol mooie bruine schapenvachtWitte schapenvacht staat heel mooie fris en landelijk, we hebben er natuurlijk nog veel meer . Er is een vacht voor elk interieur

Extra informatie

Matriaal

Kleur

Wit