Zeeland klomp pantoffels

10.00

Zeeland klomp pantoffels. Unieke klomp pantoffels. Ook verkrijgbaar voor  zowel de kleintjes als in grote maten. Blauwe pantoffels met de vlag en het wapen van Zeeland. De kleine maten zijn ook een leuk kraamcadeau. De Zeeland klomp pantoffels zijn gemaakt van zacht vilt.

Wissen
Art.nr.: 889990000 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Zeeland klomp pantoffels. Unieke pantoffels. Alleen verkrijgbaar bij klompenmakerij Traas. Kleine maten als kraam cadeau. Omdat alle maten er zijn, leuk voor het hele gezin. Zachte vilten pantoffels, daarom heerlijk om te dragen. LET OP, NIET ALLE MATEN ZIJN NOG LEVERBAAR ...

Klomp pantoffels een afgeleide van de houten klompen. Is een oplossing voor het meenemen in je koffer als je gaat vliegen. want ja ze wegen bijna niets, vervolgens komt er ook nog bij dat de pantoffels minder ruimte innemen.
Dan staat er ook met grote letters Zeeland op. Leuk om te geven, maar ook om te krijgen.

Voor de echte Zeeuw is dit ook weer een artikel om trots op te zijn. Deze Zeeland klomp pantoffels zijn er in meerdere uitvoeringen. Zelfs met de print van een echte klomp .

Pantoffels oftewel sloffen, muilen voor binnenshuis gebruik. Een leuk weetje sloffen zijn er sinds 1492.

Zo heerlijk om ‘s avonds bij een heerlijk Zeeuws biertje of wijntje. Met je sloffen aan heerlijk onderuit te zitten en genieten van alle moois.

Je kunt de pantoffels ook komen passen in onze klompen winkel in het Zeeuwse Heinkenszand. Een dorp gelegen in het Landschapspark Borsele.


Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Souvenir

Klomppantoffels