Zeeuwse knop artikelen

Zeeuwse knop artikelen

In een grote variatie en voor één ieder wat wils. Geweldig mooie Zeeuwse producten. Een grote, maar ook prachtige variatie, die een link hebben met de Zeeuwse knoop. Zowel voor de sier als voor huishoudelijk gebruik. De Zeeuwse knop is niet meer weg te denken.
In de loop van enkele jaren is er een grote verscheidenheid aan Zeeuwse knop artikelen ontwikkeld. Waarbij aan allerlei mogelijkheden is gedacht....

Zeeuwse knop artikelen voor de keuken.

Laat je keuken een mooie uitstraling geven met de Zeeuwse knop. Met het mooie en ruime assortiment. Zeeuwse knop producten zijn dus ook te koop voor in de keuken, wij hebben een mooie collectie aan Zeeuwse knop keukenartikelen. In het Zeeuwse Belle Knoppe design hebben we een ruim assortiment. Alles is ook van een zeer goede kwaliteit.  Bij de huishoudelijke artikelen zijn de Keukendoek en theedoek onze toppers.

Verder zijn er onder andere Zeeuwse Knoppe mokken en theeglazen.
Voor Zeeuwse knop artikelen, ook voor de barbecue, de ovenwand en de barbecue schort met print.

Het Zeeuwse knop bak blik en ook het Zeeuwse knop broodblik zijn toppers onder de Zeeuwse producten. Mooi verpakt in een sierlijke doos. Ook erg gaaf om cadeau te geven!

Zeeuwse knop textiel

Naast de keukendoek en theedoek is er nog meer Zeeuwse knop textiel. De vaat- en gastendoekjes en  Het Zeeuwse knop kussen. Maar ook de tafelkleden en de tafellopers.
Verder hebben we ovenwanten, pannenlappen, schorten en tassen.

Nog veel meer variaties

Het varieert van kaarsen en zeepjes. Hoe sierlijk zijn de Luxe Zeeuwse knop flesopener en flessenstop. Gemaakt van zwaar verchroomd metaal.
En van boekenlegger tot het Zeeuwse knop kussen. En wat dacht je van de fietsbel.

Mooi is het dat er heel veel producten zijn van de Zeeuwse knop. Nog mooier is dat het van een prima kwaliteit is.
Het gastendoekje en het Zeeuwse knop zeepje. Een mooie combinatie in het toilet.
Een leuk set van thee- en keukendoek, leuk om te krijgen en leuk om te geven.

Zeeuwse knop verhaal

Heerlijk achterover leunend in een Zeeuwse knop kussen, met een kopje Senseo koffie in een Senseo mok, met Zeeuwse knop print. En een stukje cake gebakken in een Zeeuwse knop bakblik. Of een Zeeuwse knop chocolaatje.
Daarna tijdens het lezen van een Zeeuws boek, een Zeeuws wijntje drinken die afgesloten wordt door een Zeeuwse knop wijn stop.
Wat natuurlijk niet ook niet ondenkbaar is, is een Zeeuwse biertje drinken. Dat je hebt geopend met een Zeeuwse knop opener.
Overigens kun je de boekenlegger met Zeeuwse knop gebruiken als bladwijzer.

Om Zeeuwse knop producten te kopen, bent u bij klompenmakerij Traas op het juiste adres.

Tip.

Doe je boodschappen in een Belle knop tas.

1–16 van 31

1–16 van 31