Zeeuwse Belle Knoppe pannenlappen

9.80

Zeeuwse knoop pannenlappen set. Twee mooie pannenlappen van 100% katoen. Zwart met in het wit een Zeeuwse knoop print. De pannenlappen zijn gevuld met 100% Fiber Fil.

Op voorraad

Beschrijving

Zeeuwse Belle Knoppe pannenlappen.  Goede kwaliteit pannenlap van 100% katoen. Natuurlijk gemaakt van de wel om bekende Belle Knoppe stof. De mooie witte Zeeuwse knop op zwarte stof.

...

Veilig

Omdat je veilig wilt werken zijn de Zeeuwse Belle Knoppe pannenlappen gevuld met FiberFill.  Zodat je veilig een pan van het vuur kunt pakken. In een zwart neutrale kleur.

Zeeuwse knop print

Allereerst de mooie print in het wit op de Zeeuwse knop pannenlappen.   Daarom is de pannenlap een must in de keuken.
Natuurlijk ook goed te gebruiken bij de barbecue. Dan is de Belle Knoppe barbecue schort ook ideaal.

Zeeuwse knop textiel

Waarom Zeeuwse Knop textiel. Zoals de Zeeuwse Belle Knoppe pannenlappen. Allereerst om zijn kwaliteit. Natuurlijk is dit ook prachtig in je keuken, echte Zeeuwse knop textiel. Zoals de
– Keukendoek
– Theedoek
– Tafelkleed
– Vaatdoekje
– Gastendoekje
De Zeeuwse knop is gebaseerd op de Zeeuwse Knoop die bij de Zeeuwse dracht gedragen werden door de mannen. En wel op hun broeksriem.

Zeeuwse streekproducten.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.   Want, Zeeland staat bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Naast de Zeeuwse Belle Knoppe pannenlappen ook de Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is voor de wijn de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Daardoor zijn het de Streek producten waar Zeeland om bekent is.


Extra informatie

Gewicht 0.3 kg
Zeeuwse knop

Pannenlap, Textiel

Andere suggesties…