Zeeuwse knop pepermunt

Heerlijke  pepermunt in een mooi zwart bewaar blikje. Het blikje heeft een mooi deksel in de vorm van een Zeeuwse knop. Het blikje heeft een inhoud van 200 gram.

 

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 8718819866565 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Zeeuwse knop pepermunt in een mooi zwart bewaar blikje. Het blikje heeft een mooi deksel in de vorm van een Zeeuwse knop. Ook nog in de kleur zwart. Verder heeft het blikje een inhoud van 200 gram heerlijke pepermunt.
[]sc-dots]

Groot assortiment Zeeuwse knop drop

Naast de Zeeuwse knop pepermunt.  Hebben we in ons assortiment ook meerder bewaarblikje. Zoals Zeeuwse knop blik winegum   of  Zeeuwse knop drop blauw. Allereerst zijn er meerder smaken drop in Zeeuwse knop blikjes. Daarnaast hebben de deksels ook verschillende kleuren. Natuurlijk leuk om te geven, maar ook leuk om te krijgen.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zo staat Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Naast de Zeeuwse Knop pepermunt ook de Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse streek producten.  Daarbij is voor de wijn de Zeeuwse zon een grote hulp. Natuurlijk de Zeeuwse zon zee en zaligheid. Daardoor zijn het de Streek producten waar Zeeland om bekent is.

Zeeuwse streekproducten in klompenwinkel.

Alle Zeeuwse streekproducten zijn te vinden in onze klompenwinkel. In het Zeeuwse Heinkenszand. Natuurlijk ook de Zeeuwse Knop pepermunt.


 

 

 

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Zeeuwse Streekproducten

Pepermunt

Print

Zeeuwse knop

Kleur

Zwart

Andere suggesties…