Zeeuwse Knoppe kussen outdoor

14.95

Zeeuwse knop kussen van 50 x 50 cm. Gemaakt van water afstotende stof. Zwart kussen met een witte print van de Zeeuwse knop. Een mooi  kwaliteitskussen.

Op voorraad

Art.nr.: 82198008 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Zeeuwse Knoppe kussen outdoor. Kussen met waterafstotende stof.

Het Zeeuwse Knoppe kussen. Bijzonder geschikt om buiten te gebruiken. Dankzij de waterafstotende stof. Daarom geeft dit Zeeuwse kussen een prima uitstraling aan uw tuinmeubels. Maar ook is er een Zeeuwse Belle knoppe binnen kussen.

[so-dots]

Ook dit is weer een product uit de prachtige serie van Zeeuwse Belle Knoppe.  Voor de tuin is er ook de Barbecue schort.  Gemaakt van de zelfde kwaliteitsstof.

Alles gebaseerd op de Zeeuwse knoop.

De Zeeuwse knoop is gemodelleerd naar de bloem het Sterrenkruid genoemd.  Ook wel in de volksmond  Zeeuws knoopje of knopje genoemd. Het bloemmotief heeft echter haar oorsprong buiten Zeeland. Het Sterrenkruid is overigens geen inheemse soort.  In Nederland heeft het de bijnaam Zeeuws knopje gekregen.

Waarschijnlijk is de Zeeuwse knoop ooit uit Spanje en Portugal meegenomen. Tussen 1500 en 1700 is het bekende bloemmotief in Nederland gekomen. Naar dit voorbeeld werden sieraden vervaardigd door Nederlandse edelsmeden.

Zo is de Zeeuwse knoop een herkenning geworden van Zeeland. Het is allemaal begonnen met het Zeeuwse bakblik, En is daarna gebruikt voor heel veel andere producten.
Waaronder het Zeeuwse Knoppe kussen outdoor.


Extra informatie

Gewicht 0.4 kg
Zeeuwse knop

Kussen, Textiel

Andere suggesties…