Over ons

Maak kennis met Jaap en Joke Kramer en Marjo, het team van Klompenmakerij Traas uit Heinkenszand, in de provincie Zeeland.
Als we het hebben over ons, is dat het team van deze 3 personen die de klompenmakerij heeft. Even kennis maken met Joke

Over ons maak kennis met Jaap en Joke en Marjo
Joke aan het werk bij het bewerken van de klompen.

Joke, geboren en getogen in het Zeeuwse Ovezande. Wanneer zij in furie gaat vertellen, komt het Zeeuwse accent al snel naar boven.  Zij staat in het (zomer)seizoen op de toeristen markten. Op maandag en dinsdag vindt u haar vanaf mei, tot en met september op de toeristen markten in Domburg en Zoutelande. Maar op zaterdagen gaat zij ook naar diverse andere toeristen markten en evenementen.  Net als bij de verkoop op toeristen markten markten is de winkel ook haar passie. Zij geeft graag advies over alles wat er  in de winkel te koop is. Klant tevreden, Joke tevreden.

 

Even kennis maken met Jaap

Over ons maak kennis met Jaap en Joke en Marjo
Jaap de klompen controleren tijdens het klompen maken.

Jaap, ook hij is een Zeeuw in hart in nieren, geboren op het mooie dorpje Nisse. Hij werkt al vanaf zijn 14e jaar bij de klompenmakerij. En heeft veel kennis van het klompen vak.
Daarom kun je Jaap meestal vinden in de klompenmakerij, waar hij met veel vakkennis en inzet kwaliteit klompen maakt met een goede pasvorm.  Kwaliteit is voor Jaap een must.
Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk punt. Zeeuwse houten klompen van Zeeuws hout is zijn streven. De korte cirkel.  Daarom is hij er ook trots op dat de klompen het certificaat  Zeker Zeeuws® streek product hebben. Gemaakt in Zeeland van Zeeuwse grondstof.

Even kennis maken met Marjo

Over ons maak kennis met Jaap en Joke en Marjo
Marjo aan het werk tijdens het inpakken.

Marjo, nóg een echte Zeeuwse. De enigste medewerkster in dienst van de klompenmakerij. Zij doet naast het schuren en schilderen van de klompen, allerlei hand en spandiensten. Daarbij horen, klanten helpen in de winkel, schoonmaakwerk, administratie, enzovoort. Kortom van alles wat. 
Bovendien kan Marjo kan ook hele leuke pakketten maken.
Als je belt, zal je vaak Marjo aan de lijn krijgen. 

 

Onze winkel kunt je vinden aan de Westdijk 3  4451 RD Heinkenszand.