Assortiment

Ons assortiment is alleen nog in onze klompen winkel te verkrijgen. De online shop is niet meer in de lucht.
wanneer je ons belt of mailt is er altijd wel een mogelijkheid voor verzenden.

Het assortiment is zeer ruim. Uiteraard de klompen. Maar ook Zeeuwse producten van Zeeuwse bodem. Zoals de bekende babbelaars, maar ook bieren en sappen. Evenals de jam van het Siepje. En meel van molen de vijf gebroeders.
De winkel staat vol met Zeeuwse streekproducten. Kijk thuis naar het assortiment wat je in onze de winkel kunt kopen. En uiteraard kun je kijken naar spullen om een Zeeuws Streekproduct pakket samen te stellen.

Let op prijzen in de winkel, kunnen afwijken met de prijzen die op de site vermeld staan.

Voor orders hanteren wij een minimum bedrag van € 15,00 exclusief verzendkosten, glas en aardewerk wordt in verband met breuk niet verzonden.

...

Advies.

Wil je advies nodig of heb je vragen? Natuurlijk kun je ons bellen of mailen met je vraag. Of stap de winkel binnen om wat te vragen. In onze winkel kunnen we je informatie geven over de producten. Uiteraard ook over de klompen. Maar ook over de Zeeuwse streekproducten in ons assortiment. Verder kunnen we informatie geven over de omgeving, Landschapspark Borsele.

Cadeaubon.

Je kunt familie, vrienden, kennissen of zakenrelaties, natuurlijk ook een cadeaubon geven. En ze zelf  laten kiezen wat zij mooi vinden in de klompenwinkel.