Klompenwinkel

Als je door de deur van de klompenwinkel stapt gaat er een wereld voor je open. Vele mensen zijn verbaasd wat ze zien als ze de klompenwinkel binnen stappen.
Klompen in alle kleuren en maten, maar ook heeft de winkel een groot assortiment aan souvenirs en streekproducten. Ben je op zoek naar een paar klompen of een leuk of lekker cadeau dan ben je bij Klompenmakerij Traas zeker aan het goede adres.

Klompen in alle maten en vele kleuren

 

Klompenwinkel vle maten en kleuren klompen
Klompenwinkel vele kleuren en maten klompen

Wanneer je heel veel klompen wilt zien.  En je wilt gewoon eens proberen hoe het is om op klompen te lopen.  Als je klompen wilt passen. Als je je eigen kleur wilt. In de klompenwinkel is een wand van ruim 10 meter met klompen in wel 38 verschillende maten. Maar ook in vele kleuren. De klompenmakerij heeft een voorraad van 1000-1500 klompen. Alleen al in de Klompenwinkel. Maar ook nog een voorraad in het magazijn, dus je zult niet snel mis pakken.
Met het juiste advies en de juiste maat verlaat je tevreden de klompenwinkel. Wil je nog een kleine aanpassing aan de klompen, dan kan de klompenmaker dat ter plaatse voor u doen. Klaar terwijl je wacht. 

De klompen van Klompenmakerij Traas dragen het landelijk keurmerk Erkend Streekproduct. Producten met dit stempel zijn streekproducten met een gegarandeerde herkomst, een verantwoorde productiewijze en een toegevoegde waarde voor de kwaliteit van het landschap. Naast dit keurmerk hebben de klompen ook het certificaat Zeker Zeeuws.

Als u interesse heeft in andere producten met dit certificaat, zoals bieren, sappen, jam en nog veel meer, neem dan eens een kijkje op de site van Zeker Zeeuws.

 

Zeeuwse en Holland souvenirs

KlompenwinkelAls je op zoek bent naar een leuk en mooi souvenir dan kun je ook in onze klompenwinkel terecht. Wij verkopen zowel Zeeuwse als Hollandse souvenirs. Van sleutelhangers tot knuffels en van sneeuwbollen tot sokken. Uiteraard verkopen we ook Zeeuwse klompen en vlaggen en deze zijn niet alleen leuk voor de toeristen.

 

 

 

Zeeuwse streekproducten 

Zeeuwse streekproducten. Passie voor het vak
Zeeuwse streekproducten. Zeker Zeeuws. Gemaakt in Zeeland en verwerkt en gemaakt in Zeeland.

Wij verkopen in onze klompenwinkel een groot aantal Zeeuwse streekproducten.
Wij werken nauw samen met andere Zeeuwse ondernemers. Zo verkopen we in de Klompenwinkel wijnen van De kleine Schorre, ’t Biezenhof en de Toffe Peer.
Verder hebben we ongeveer 25 verschillende  Zeeuwse biersoorten. Allemaal van Zeeuwse bodem. Zoals Vermeersen, Dutch Bargain, Barbier en Zeeuws biergenot. Ook dit zijn Zeeuwse streekproducten. 
Broodmeel en pannenkoekenmeel komt rechtstreeks van de prachtige molen De Vijf Gebroeders uit Heinkenszand.
Ook verkopen we Zeeuws knop artikelen, zoals bak- en broodblikken, zeepjes, flesopeners, servetten, en wat al niet meer.
Daarnaast komen de thee-keukendoeken, pannenlappen, ovenwanten, en nog veel meer, uit het assortiment van Belle Knoppe.

 

 

 

Schoenklompen voor werk en vrije tijd

Simson Schoenklompen met open-en dichte hiel. Met houtenzool en Polyurethaan zool. zool.

Rood, zwart en gebloemd. Ook bij de schoenklompen is er in onze klompenwinkel voor iedereen wat te vinden. Zowel met open als gesloten hiel en er zijn zelfs schoenklompen met stalen neuzen. Door de PU-zool hebben de schoenklompen een geweldig draagcomfort. Dus zijn ze niet alleen ideaal voor je werk, maar ook voor dagelijks thuisgebruik.