Klompenwinkel

Onze Klompenwinkel, laat u verrassen en kom gezellig langs 

De klompenwinkel, we hebben ons best gedaan voor een mooi assortiment.  

Een klompen wand van ruim 10 meter lang, met een voorraad van 1000 tot 1500 paar houten klompen. Je kunt 38 verschillende maten klompen kopen in vele kleuren.
Waarbij we u graag een goed advies willen geven. Want u wilt toch de juiste maat klompen kopen? Wil je een kleine aanpassing aan je klompen, dan kan de klompenmaker dat ter plaatse voor u doen.
De lage klompen kopen in onze klompenwinkel is ook mogelijk. 

Klompen een erkend streekproduct.

Zeker Zeeuws streekproduct

In de klompenwinkel zijn natuurlijk de klompen van klompenmakerij Traas en zijn een Erkend streekproductErkend streekproductHet landelijk keurmerk Erkend Streekproduct staat voor streekproducten met een gegarandeerde herkomst en verantwoorde productiewijze.
En met toegevoegde waarde voor de kwaliteit van het landschap.
Naast het Erkend streekproduct zijn de klompen ook  Zeker Zeeuws gecertificeerd.
Er nog veel meer gecertificeerde producten. Zoals bieren, sappen, jam en nog veel meer. Kijk hiervoor op de site van Zeker Zeeuws® 

Souvenirs

KlompenwinkelIn de klompenwinkel is ook een grote en een uiteenlopende collectie van souvenirs.
Uiteraard veel Zeeland souvenirs. Maar ook de Holland souvenirs. Van sleutelhangers tot knuffels, van sneeuwbollen tot sokken.
Bij de Zeeland souvenirs zijn naast de Zeeland klompen ook de Zeeuwse vlaggen een graag gewild product. Leuke cadeautjes voor de mensen uit de regio en de toeristen.
Souvenirs als gebruiksartikel, zoals mokken en vlaggen. Of een heerlijke knuffel voor de kleintjes. Dat is fijn om te geven en leuk om te krijgen. 

Zeeuwse streekproducten

Zeeuwse streekproducten, zoals bieren, jam, mosterd, wijnen, sappen en babbelaars.

Zeeuwse streekproducten zijn ook goed vertegenwoordigd in onze Klompenwinkel. Zoals jam, mosterd, wijnen en een ruime sortering Zeeuwse bieren.
Wijnen van onder andere “De kleine Schorre” en “de Toffe Peer”  
Voor de echte snoepers onder ons. Heerlijke babbelaars, chocolade, bonbons en drop. Drop in de vorm van een Zeeuwse Knoop. 
Broodmeel, pannenkoekmeel van de molen “De 5 gebroeders” uit Heinkenszand.  Deze prachtige molen maakt voor ons zowel braad meel, als pannenkoekmeel. 

Zeeuwse knop artikelen in onze Klompenwinkel, in de vorm van bak- en broodblik, zeepjes, flesopener en wijnfles stop zijn er in overvloed.  
Het mooie assortiment van de Belle Knop, met thee-keukendoek, pannenlap, ovenwand enzovoort.
Klompen kopen natuurlijk goed. 

Schoenklompen

Simson Schoenklompen met open-en dichte hiel. Met houtenzool en Polyurethaan zool. zool.

Schoenklompen, daar is ook een ruime keus in. Zowel met open hiel als gesloten hiel en stalenneus. Een geweldig draagcomfort hebben de schoenklompen met PU. zool. 
Voor het werk, maar ook als je gekleed wilt gaan. Zoals de bloemetjes print als de rood gelakte schoenklompen. 
Schippersklompen de alom bekende schoenklompen met een houten hiel. 

Kom eens gezellig winkelen in onze klompenwinkel . Heel veel artikels staan in de webwinkel. Maar zeker niet alles.