Klompenwinkel

 Klompenwinkel.

Als je de klompenwinkel binnen stapt gaat er een wereld voor je open. Vele mensen zijn verbaasd wat ze zien als ze de klompenwinkel binnen stappen.

Wanneer je echt heel veel klompen wilt zien, kom dan naar onze winkel met klompen in Heinkenszand. En met echt veel bedoelen we meer dan 1000 paar. Alles keurig op maat en kleur.Klompen kopen

De klompenwinkel geeft direct een groot imposant beeld. Een wand van 15 meter met alléén maar klompen. En nog een kleine wand met de kinderklompjes in heel veel kleuren.

Vóór de rekken in de winkel met klompen, daar staat een hele rij pas klompen. Om precies te zijn 36 paar. Want zoveel maten zijn er.  Niet  alle kleuren klompen kunnen in de klompen winkel. Die staan in het magazijn waar de overige klompen staan.

Naast de winkel met klompen, zijn de klompen ook te bestellen via onze webwinkel.  

 

De klompen van Klompenmakerij Traas dragen het landelijk keurmerk Erkend Streekproduct. Producten met deze stempel zijn streekproducten met een gegarandeerde herkomst, een verantwoorde productiewijze en een toegevoegde waarde voor de kwaliteit van het landschap. Naast dit keurmerk hebben de klompen ook het certificaat Zeker Zeeuws.

Winkel met klompen in alle maten en kleuren

KlompenwinkelIn de klompenwinkel zijn allerlei maten en kleuren.  Alle maten betekent 36 maten.  De klompmaat is in centimeters. De kleinste klompen zijn 13 cm en dit loopt op met een halve centimeter tot en met 31 cm. Voor de juiste maat kijk dan in de maattabel
Maar dan ook nog een winkel met klompen in heel veel kleuren. Standaard geel of transparant. Maar ook rood, blauw, oranje en groen.
In de Klompenwinkel staan ook kinderklompjes in de regenboogkleuren. 
Wist je dat elke klompenmaker zijn eigen print op de klompen heeft? Kom je in een winkel met klompen en deze hebben de zelfde biezen print op de klompen, dan komen deze uit onze Klompenwinkel met klompen. 
Wil je klompen in je eigen kleur met of zonder logo of tekst, dat kan allemaal. Klompen met logo voor relatie geschenk of als promotie op beurzen. 

Trip klompen in onze winkel met klompen. 


Trip klompen, ook wel lage klompen genoemd in onze winkel met klompen.

Tripklompen

 Ook de naam dames klompen hebben deze klompen. Tripklompen hebben wij ook in onze Klompenwinkel. De kap is niet van hout. Maar er komt daar een leren kap of riempje over. Lage klompen worden veel gedragen in Friesland. 
Voordeel van deze is dat je de kap er opzet naar hoogte van je wreef. Zodat de klompen altijd goed zitten. En je hebt geen harde kap aan je wreef. Ook deze lage klompen zijn terug te vinden in onze klompenwinkel met klompen.  

Klompen voor werk en vrije tijd

Klompen voor werk en vrije tijd. Zijn zeker geschikt voor het werk. Ook al mag je ze niet overal dragen. In onze Klompenwinkel zijn alle klompen geschikt om mee te werken. De kwaliteit is op het niveau van een goede draagklomp. 
Klompenwinkel

Klompenwinkel met klompen voor werk en vrije tijd. 

Klompen natuurlijk goed. 

 

 

Cadeaubon

Je kunt familie, vrienden, kennissen of zakenrelaties, natuurlijk ook een cadeaubon geven. En zelf kiezen wat zij mooi vinden in de klompenwinkel. 

Onze klompenwinkel is op maandagen  en dinsdagen gesloten.